zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sınav formuna sözel işaretleyip sözel bölümden girilebilir mi okul puanı kırpılmadan ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 heheh onu yemezler heralde[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gece gece güldürdün beni be abi naptın yerler mi hiç:))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sen bu zeka ve kurnazlık ıle hayatta basarılı olursun zaten merak etme ;)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Denemeye değmez :lol:[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Finrod, 02 Aralık 2005 10:14 tarihinde demiş ki: sen bu zeka ve kurnazlık ıle hayatta basarılı olursun zaten merak etme ;) konu hakkında fikri olmadan yorum yaparak çok başarılı olursun. ben değil itü inşaatda okuyan bir arkadaş sordu, bir sorayım dedim. Bana da olmaz gibi geldi ama %100 emin olmadığım için yazdım.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yalnızca zihinsel engelliler ogr. tercih edebilirsin.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Okul puanın kırılır, bende sene başında aynı şeyi düşünüyordum çok araştırdım. Telloş arkadaşımızın dediği gibi sadece SÖZ tercihten Zihinsel Engelliler Öğretmenliği'ni tercih edebiliyorsun ortak alan olarak![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya o kadar 2 sene boyunca mf derslerine çalış sınavda da karar değiştir sözel yap bence değmez[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 puhaaaa kopardin beni gece gece bence sey yap sen sozel isaretle tip okumaya calis bakalim olcakmi olursa arkadasinla bakkal acarsiniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 puhaaaa kopardin beni gece gece bence sey yap sen sozel isaretle tip okumaya calis bakalim olcakmi olursa arkadasinla bakkal acarsiniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sw den girersin belki. page at.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: delimanyakcapkin, 02 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: puhaaaa kopardin beni gece gece bence sey yap sen sozel isaretle tip okumaya calis bakalim olcakmi olursa arkadasinla bakkal acarsiniz lol keşke koparsaydı gerçekten...koparıp atsaydı..[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: delimanyakcapkin, 02 Aralık 2005 23:33 tarihinde demiş ki: puhaaaa kopardin beni gece gece bence sey yap sen sozel isaretle tip okumaya calis bakalim olcakmi olursa arkadasinla bakkal acarsiniz lol ben zaten tıp fakültesinde okuyorum. sınava bir daha girmeyi de düşünmüyorum. tıp okuduktan sonra bakkal açmak gibi bir düşüncem yok ama beyin cerrahisi okuyup zihin özürlülere beyin nakli yapabilirim. ileride ilgilenirsen yardımcı olurum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar