Random-Man Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 şirinlerin açılış single'ı beni çok ağlatır sormayın yahu....[hline]Get Down On Your Knees....
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Stratovarius - Forever Iced Earth - I Died For You düş sokağı - hoşçakal(1 yılı konyada geçirirken dinleyince hüzünleniyor insan)[hline] [Bu mesaj EagleEye tarafından 13 July 2003 05:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 kamelot - don't you cry kamelot - wander[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Gary Moore - Still got the blues Paparoach - Tight Rope[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Denth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Musa Eroğlu Yolun Sonu Görünüyor[hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek Wizard/Paladin/Cleric The Hun/Kay
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Random-Man, 13 July 2003 01:41 tarihinde demiş ki: şirinlerin açılış single'ı beni çok ağlatır sormayın yahu....[hline]Get Down On Your Knees.... Bu ne yaaa :D[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hiç işte göründüğü gibi geyiğin maximum seviyeleri[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: baaluo, 13 July 2003 17:44 tarihinde demiş ki: ibrahim tatlısex - tek tek[hline] uzun zamandir bu kadar gülmemistim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 pink floydtime (aalatmaz) cure-cold wish albumu kompele dt-space dye vest ki denmis...peheey ... anathema-lost control fragile dreams(aslen al bu adamlarin tum albumleri sirala donder sozlerini okuarak...piril piril olursun) rem-leave radiohead-karma police/exit music/bones/bulletproof/where i end you begin/wolf at the door/street spirit/bode kid a albumunde hepimiz yalniziz tipki zamanin icindeki herse gibi benzeri bi dizesi olan sarki vardi be dene..uzun zaman oldu dinnemedim..guzel bayaa... mvo'nun ilk iki albumude canodur... bole ani..ben bunnari dineye dinnee kivamdar oldum street spiriti dinneince gulme krizi gecirir oldum...[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There)
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: raistlinn, 12 July 2003 15:34 tarihinde demiş ki: gerçi ilk verilen kinkte çoğu kişinin genel tercihi olmuş ama dinlemeyen insanın ağlatma potansiyelini hayatta tahmin edemeyeecğini düşündüğüm bir parçayı yazmak istiyorum Anathema-Lost Control düşünün bütün günüm güzel geçmiş inanılmaz mutlu bir şekilde eve geldim ve bil. de playliste hiç bakmadan mp3 dinlemeye başladım lost control çaldıktan sonra ise gözlerimdeki yaşın sebebini bile anlaymadım ve ardından bütün gün bunalım şeklinde geçti büyük ihtimalle tüm gününüzü o parçayı dinleyerek geçirseniz inihara bir kaç dım yaklaşırsınız daha var da bu parçanın görkemini bozmaya yakışmaz bnece how I really lost control? böhüüüüüüüüüeee...[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 King Crimson-Starless and Bible Back[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 creep diye bir sarkisi vardir radiohead in hatta arkasindanda paranoid android, karma police falan dinlenir[hline]
thasaad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Benim için en damar parçalar Guns n Roses - November Rain Guns n Roses - Don't Cry bunlar.Siddetle tavsiyemdir[hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
Kendersever Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 he gidi he..radioheadki dillere destan o ki bu kulunuzun aazina z.cmis bi grup... o ki dinlemee devam ettiniz surece inim inim inlemelerinizi durduramicaaniz egane grup.. o ki turkiee gelmemekte israr edip beni dellendiren grup..ulan unanistana geldim benzin parasindan mi cekinion surda bi istanbul apicanatinadan..essek herifler sizi be...em neyse..[hline]We are accidents waiting,waiting to happen -Radiohead(There There)
Öne çıkan mesajlar