Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 picallo VS Jade Sinemalarda :-P[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 UknighteĞ nusus müdürlüğü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: PiCaLLo_TR, 02 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Cogu kisi cafeden arkadas , ayni cafedeler yani. Boyle herseyi biliyormus havalarinda cikip biseyler yaziyorsun. Ama bisey bildigin yok. Patriot claninda da np li adam ben göremedim jade ! herkez icin 200k diyordun .... asddasdasdasda Her topicde benle ugrasmandan BIKTIM !!!! Liste orada... O listeye bakan cevabimi alır. 26 kisi ile suyuz die hava atıyosun bir onemi yok. Biz np toplamak icin adam almadık bende de bisuru 0 np li yada 2k np li adam var cunku clana baska faydaları var yada dostlar atarsın baska np li adam alırsın dahada yukselirsin bize kalmıs birsey bu ....bunlar fasa fiso. Asil artık siz ugrasmayın listeye bak ve sus..Ozellikle Ojeyi cagar baksın bir suru 100k uzeri adamda var 1234567 kisi de degiliz. Np siz adam da var ve 12 inciyiz. Burada her baslıkta su bu dediniz .. İste bu! Sana bir daha cvp vermeyecegim [Bu mesaj JadeReal tarafından 02 Aralık 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Sana bir daha cvp vermeyecegim Isabet olur , benim yazdigim birseyin üstüne illa bisey yazmak zorunda degilsin. Hem Patriotum , liderim söyleyim böyleyim diyorsun buraya gelmis hala benle ugrasiyorsun. asdasdasd[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: PiCaLLo_TR, 02 Aralık 2005 12:22 tarihinde demiş ki: said: Sana bir daha cvp vermeyecegim Isabet olur , benim yazdigim birseyin üstüne illa bisey yazmak zorunda degilsin. Hem Patriotum , liderim söyleyim böyleyim diyorsun buraya gelmis hala benle ugrasiyorsun. asdasdasd Seninle ugresmedim burada herkez birseyden bahsederken cıkıp clan lideri gibi 26 kisiyle suyuz diyosun yeni kurulmus bir clansiniz. Benimde listeye bakın np siz tuttugum bi suru char var. Burada boburlenen sensin. Clan bugla ilgili bir baslıkta benim konusmam normal senin olmadigin topiclerimi sececegim yazmak icin???? O kadar yazip cizdiniz hakkımızda tabii konusuacagim. [Bu mesaj JadeReal tarafından 02 Aralık 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Beowolf, 02 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: tabi bu arada olayı abartanlardan olmuş chris in npsi için artık K yerin M kullanacaz -Kaç np var chris -1500k :D :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bide bize siz kalabaliksiniz cekerlerdi ornek Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: karusion, 02 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: bide bize siz kalabaliksiniz cekerlerdi ornek Knight Glichting asdasdasdsadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 info bugün UK icin onlar clan deil asiret demisti :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NightHunter666, 02 Aralık 2005 12:50 tarihinde demiş ki: info bugün UK icin onlar clan deil asiret demisti :D :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ahah 130 nedir ya..Bizde clanda öle konuşuyoduk, bizim kol niye söndü falan die, geyik yapıyoduk muhtemelen UK'nın 70 kişi olmasındandır falan diye..Hale bak XD[signature][hline]Level 66 priest / FiniX 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Uk zaten bilindikde ben beramusdakilere şaşırdım Freedom 170 yane ohanes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Beramus' ta 29 kişi ile 10 cuyuz :) Bizim üstümüzdeki 9 klanın member sayısı yaklaşık 600 :) Adam gibi oyun oynayanların klanı diyince kimse inanmıyordu. Adren4linE rulzz.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu arada forra sanırım en sade clan sizin 17 kişi gercekten cok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Eger yakında clan patch ı gelince anlasılcak zaten hangi clanların bug kullandıgı[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: semihgunes, 02 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Eger yakında clan patch ı gelince anlasılcak zaten hangi clanların bug kullandıgı sayi saymasini bilen herkes anladi zaten :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NightHunter666, 02 Aralık 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: semihgunes, 02 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Eger yakında clan patch ı gelince anlasılcak zaten hangi clanların bug kullandıgı sayi saymasini bilen herkes anladi zaten :D Sözüm bilmeyenlere ...[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Tamam.[signature][hline]Level 66 priest / FiniX 470k+ np / ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bu arada rekor galiba 191 kişi ile JusteriniBrooks' ta.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sadece Uk degilki Knights clani 145 kisi... Aslinda bana gore bununda onemi yok ama ne oldugu belli olsun bir clan limitine uygunmu hareket edecez bu limit 36 mi yoksa limit olmayacakmi? Bence her ikiside uyar ama sonucta ne yapacaginizi bilirsiniz. kalabalik olmak serbestse oda uyar o zaman en revasta olan clan ve en bol np toplayan ilk 5 e girer :) yok olmayacaksa oda uyar o zaman herkez dussun 36 ya bakalim yarisalim ama bu belirsizlik bosa zaman kaybi ve cene yorulmasina sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 guzel diyon da jade bi soz var bilirsin nerde cokluk orda bo... yani dimi haksizmiyim ?[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Marl0_on, 02 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: guzel diyon da jade bi soz var bilirsin nerde cokluk orda bo... yani dimi haksizmiyim ? Yonetebiliyorsan icinde mutluysan fark etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Marl0_on, 02 Aralık 2005 14:00 tarihinde demiş ki: guzel diyon da jade bi soz var bilirsin nerde cokluk orda bo... yani dimi haksizmiyim ? :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Diez de 33 kişi ile ter temiz lideriz :D[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: AKI, 02 Aralık 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Diez de 33 kişi ile ter temiz lideriz :D Yürü be kim tutar seni :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar