ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/factions/timbermaw/index.html timbermaw hikayesi http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/factions/timbermaw/rewards.html timbermaw ödülleri son ödül güzelmiş[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 instant kesmedikce karsidakini hic bir ise yaramaz. honored icin 4k fulborg kesmeniz lazim. reveredde 4k daha. exhalted icin 8k daha. bi mage olarak 4k fulborgu 3 gunde kestiginizi varsayiyorum .12 gun uykusuz fulborglarla gecirip hayatta kalmak... pek sanmiyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 o yuzden 50 den sonra leveli orada kasicaksin[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ugrasilmaz[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Pek güzel değil ödüller, kasılmaz kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Daha reputation'dan haberim olmadigi zamanlarda Azshara'da furbolg'lari grind'layarak level atliyor cok pis de para yapiyordum. Sonradan ogrendim ki,grind'ladigim bu mob'larla neutral olmam gerekiyor ve ben hated'im. 4-5 gece kastim duzeltmek icin,duzelttim sonunda. wow hayatimda yaptigim en noob is olarak hatirliyorum bu olayi,eger grind'lamasaydim simdiye full exhalted degil,god of furbolgs falan olurdum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aslında söylediğinizden daha az gerekiyor. Mağara girişlerinde ki yeşil timbarmaw ncplerinde quest alıp daha fazla rep kazanabiliyorsunuz. Ayrıca droplarıda 55-56lar için fena değil. Party halinde gidip keserseniz de daha da hızlı artar üstelik. Okadar da zor değil bence.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 3 mage surekli camplar arası dolasaıp aoeleyrek kısa surede yapabilir exaled ama orda ise ayrıcak tek sey war oda +15 agilitty[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayir kamplar arasi dolasmak daha uzunsure vede daha az loot demek.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 LW recipesi de güzel aslında warbear çok fazla str sta verio druide süper olur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aslinda bi ara guildce furbolg raidi yapilmasi lazim. Winterfall+Deadwood raidleri vs vs, butun guild bi gunde exh olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Hergonan, 02 Aralık 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Aslinda bi ara guildce furbolg raidi yapilmasi lazim. Winterfall+Deadwood raidleri vs vs, butun guild bi gunde exh olur :P mob'dan rep almak icin mob'u tag'lemen lazim o yuzden mumkun degil dedigin.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar