Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Timbermaw hold!..

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/factions/timbermaw/index.html
timbermaw hikayesi
http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/factions/timbermaw/rewards.html
timbermaw ödülleri
son ödül güzelmiş[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

instant kesmedikce karsidakini hic bir ise yaramaz.

honored icin 4k fulborg kesmeniz lazim. reveredde 4k daha. exhalted icin 8k daha. bi mage olarak 4k fulborgu 3 gunde kestiginizi varsayiyorum .12 gun uykusuz fulborglarla gecirip hayatta kalmak... pek sanmiyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha reputation'dan haberim olmadigi zamanlarda Azshara'da furbolg'lari grind'layarak level atliyor cok pis de para yapiyordum.
Sonradan ogrendim ki,grind'ladigim bu mob'larla neutral olmam gerekiyor ve ben hated'im.
4-5 gece kastim duzeltmek icin,duzelttim sonunda.
wow hayatimda yaptigim en noob is olarak hatirliyorum bu olayi,eger grind'lamasaydim simdiye full exhalted degil,god of furbolgs falan olurdum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında söylediğinizden daha az gerekiyor. Mağara girişlerinde ki yeşil timbarmaw ncplerinde quest alıp daha fazla rep kazanabiliyorsunuz. Ayrıca droplarıda 55-56lar için fena değil. Party halinde gidip keserseniz de daha da hızlı artar üstelik. Okadar da zor değil bence.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hergonan, 02 Aralık 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
Aslinda bi ara guildce furbolg raidi yapilmasi lazim.
Winterfall+Deadwood raidleri vs vs, butun guild bi gunde exh olur :P

mob'dan rep almak icin mob'u tag'lemen lazim o yuzden mumkun degil dedigin.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...