Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Timbermaw hold!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
instant kesmedikce karsidakini hic bir ise yaramaz.

honored icin 4k fulborg kesmeniz lazim. reveredde 4k daha. exhalted icin 8k daha. bi mage olarak 4k fulborgu 3 gunde kestiginizi varsayiyorum .12 gun uykusuz fulborglarla gecirip hayatta kalmak... pek sanmiyorum[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Mesaj tarihi:
Daha reputation'dan haberim olmadigi zamanlarda Azshara'da furbolg'lari grind'layarak level atliyor cok pis de para yapiyordum.
Sonradan ogrendim ki,grind'ladigim bu mob'larla neutral olmam gerekiyor ve ben hated'im.
4-5 gece kastim duzeltmek icin,duzelttim sonunda.
wow hayatimda yaptigim en noob is olarak hatirliyorum bu olayi,eger grind'lamasaydim simdiye full exhalted degil,god of furbolgs falan olurdum.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Mesaj tarihi:
Aslında söylediğinizden daha az gerekiyor. Mağara girişlerinde ki yeşil timbarmaw ncplerinde quest alıp daha fazla rep kazanabiliyorsunuz. Ayrıca droplarıda 55-56lar için fena değil. Party halinde gidip keserseniz de daha da hızlı artar üstelik. Okadar da zor değil bence.[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Mesaj tarihi:
3 mage surekli camplar arası dolasaıp aoeleyrek kısa surede yapabilir exaled
ama orda ise ayrıcak tek sey war
oda +15 agilitty[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Hergonan, 02 Aralık 2005 09:57 tarihinde demiş ki:
Aslinda bi ara guildce furbolg raidi yapilmasi lazim.
Winterfall+Deadwood raidleri vs vs, butun guild bi gunde exh olur :P

mob'dan rep almak icin mob'u tag'lemen lazim o yuzden mumkun degil dedigin.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
  • Yeni Oluştur...