Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freddie

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

Sabah başlık açıcaktım unuttum ya da uplayacaktım. Biraz nickimden de belli oluyor hayranı olduğum sanıyorum. Aynı zamanda adaşım olan bu adamla babam sayesinde tanıştım. Napster ilk çıktığı zaman indirdi bohemian rhapsody'i, yalnız yarım kalmıştı sadece ilk gitar solosuna kadar kısmı vardı ve adamın sesine aşık olmuştum. Sonra tanıdıklardan kopyalanan greatest hitsler ve devamı geldi. O mp3 yarım olarak dinlenmeseydi şimdiki kazaa limewiredaki gibi belki şimdi bu kadar yakın olmayabilirdim.

Müzikle alakası olmayn bi adamdım. Arabada radyo dinlerdim en fazla. Büyük ihtimalle Freddie Mercury'nin sesi sayesinde müziği sevdim dolaylı olsa da. Adam gerçekten sürekli büyülüyor beni her dinleyişimde ayrı bir zevk alıyorum ve sıkılmadan yıllarca dinleyebileceğim sanırım. Sadece FM değil zaten hepsi çok ayrı, ama ilk etkileyen o adamın sesidir bence herkesi. Çok kopuk kopuk anlattım çünkü diyecek bir şey bulamıyorum.

Raha uyu Freddie.

Not: Unutmadan Brian May'in de reklamını yaptığı Lübnan asılı İngiliz şarkıcı Mika, FM'ye ses olarak çok benziyor. Hele Grace Kelly'de "I tried a little Freddie" deyişi var çok benziyor. Yerini dolduramaz ama Queen + Paul Rodgers yapacaklarına Queen + Mika yapsalar süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
#

# "zaman yok bizim icin
yer yok bizim icin...
nedir ruyalarimizi kuran bu sey,
simdi bizden kacan?
kim sonsuza dek yasamak ister?
kim sonsuza dek yasamak ister?

sans yok bizim icin,
adimiza kararlastirilmis her sey.
bu dunyanin sadece bir tatli anisi var,