nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 brian may de universite rektoru oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Bir daha zor gelecek çok özel bir ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 R.I.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Sabah başlık açıcaktım unuttum ya da uplayacaktım. Biraz nickimden de belli oluyor hayranı olduğum sanıyorum. Aynı zamanda adaşım olan bu adamla babam sayesinde tanıştım. Napster ilk çıktığı zaman indirdi bohemian rhapsody'i, yalnız yarım kalmıştı sadece ilk gitar solosuna kadar kısmı vardı ve adamın sesine aşık olmuştum. Sonra tanıdıklardan kopyalanan greatest hitsler ve devamı geldi. O mp3 yarım olarak dinlenmeseydi şimdiki kazaa limewiredaki gibi belki şimdi bu kadar yakın olmayabilirdim. Müzikle alakası olmayn bi adamdım. Arabada radyo dinlerdim en fazla. Büyük ihtimalle Freddie Mercury'nin sesi sayesinde müziği sevdim dolaylı olsa da. Adam gerçekten sürekli büyülüyor beni her dinleyişimde ayrı bir zevk alıyorum ve sıkılmadan yıllarca dinleyebileceğim sanırım. Sadece FM değil zaten hepsi çok ayrı, ama ilk etkileyen o adamın sesidir bence herkesi. Çok kopuk kopuk anlattım çünkü diyecek bir şey bulamıyorum. Raha uyu Freddie. Not: Unutmadan Brian May'in de reklamını yaptığı Lübnan asılı İngiliz şarkıcı Mika, FM'ye ses olarak çok benziyor. Hele Grace Kelly'de "I tried a little Freddie" deyişi var çok benziyor. Yerini dolduramaz ama Queen + Paul Rodgers yapacaklarına Queen + Mika yapsalar süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 canım okulum ilk defa sevilesi bir anma günü düzenledi.. ammavelakin gitmek nasip olmadı.. üzülüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 güzel şeyler bıraktı, ırandan böyle bi adam çıkması çok şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hindistan dogumlu, iran deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 heyt be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 benim icin ahmedi nejat 1 fredi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Hindistan doğumlu ama ailesi Fars kökenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Akerfeldt said: hindistan dogumlu, iran deil Yanlış. Zanzibar'da doğdu kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 doğum yeri zanzibar, ama ingiliz aile sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 There can be only one. Freddie Mercury RIP saygıyla anıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 One by one Only the Good die young They're only flying too close to the sun And life goes on - Without you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aniyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 bi yayın yapayım, gerçi bu saatten dinleyen olur mu bilmiyorum ama.. huzur içinde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mekanı cennet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 # # "zaman yok bizim icin yer yok bizim icin... nedir ruyalarimizi kuran bu sey, simdi bizden kacan? kim sonsuza dek yasamak ister? kim sonsuza dek yasamak ister? sans yok bizim icin, adimiza kararlastirilmis her sey. bu dunyanin sadece bir tatli anisi var, bizim icin bir kenara koyulmus. kim sonsuza dek yasamak ister? kim sonsuz sevgiye curet edebilir? sevgi ne zaman olmelidir ki? ama gozyaslarima dokun dudaklarinla dunyama dokun parmak uclarinla ve sonsuza dek sahip olabiliriz ve sonsuza dek sevebiliriz sonsuzluk bugunumuzdur kim sonsuza dek yasamak ister? kim sonsuza dek yasamak ister? sonsuzluk bugunumuzdur! kim sonsuza dek bekler ki zaten?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hangi parça bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Llama said: hangi parça bu "Who wants to live forever" şarkının adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aniyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 saygilar fredi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 saygıyla eğiliorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 böylesi gelmedi, gelmeyecek. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar