Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25. Saat

Rebelution

Öne çıkan mesajlar

Bugün tekrar izledim ve her izleyişimde etkileniyorum. Gerek hikayesi, gerekse yönetmenin yeteneği hayran olunmıyacak gib değil. Özellikle bu filmde sahne arkasında bi yönetmen olduğunu hissediyor. Her türlü detay düşünülmüş.. Evet ben manyağım oturdum detayları takip ettim. En çok etkileyen bölümleri (tabi ki) "Fuck you" sahnesi, bardaki kayarak ilerleme bölümü ve hapishane yolculuğuydu. Haha evet otobüsteki zenci çocuğun adını ters yazıp "Monty" nin düz yazdığına ve yeşil ışık yandığı için zar zor el salladığına falan dikkat ettim. Tekrar izlemeyi de düşünüyorum ^^. (nokta değil o, gülen Naturelle smileyi)

(Evet arama yaptım çıkan konuda başka konuya yönlendirilmiş, öyle bi konu da yoku..)[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!

Sosyal ağlarda paylaş

Efenim imzamiz, bu filmin o bar sahnesinden sonra, tuvalete gidip, aynada bir muddet etrafa yagdirdigi kufurlerin bir bolumunu içermektedir. Sanirim bu, hem o filme, hem yonetmenine, hep oyuncusuna, hayran kalindigimizin bir gostergesidir..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...