Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Aslında şarkı sözü ama türkçe sözleri şiir gibi çok hoşuma gittiği için buraya koymak istedim Şarkının orjinali (eric clapton-river of tears) üç mil daha var beni alip götürecek o nehre ve variriz iki mil sonra bugün seni gördügüm tozlu caddeye dört mil var daha yüzümü gizleyecegim yalniz odama ve yaklasik yarim mil kaldi utançla kaçtigim kasaba barina tanrim! ne kadar daha kaçmak zorundayim? yedi saat? yedi gün? yedi yil mi yoksa?? tek bildigim sen gittin gideli bir nehirde boguluyorum sanki boguyor gözyaslarimin nehri beni üç gün daha... sonra terkedecegim bu sehri gözden silinecegim birakmadan hiçbir iz ve bir yil sonra belki bir baska sehre yerlesirim, kim bilir tanimadigi beni hiç kimsenin sarilabilseydim sana keske acimi dindirebilmek için son bir kez ama vaktim yok ki acele etmeliyim kaçip gitmeliyim yine bazen hayal ettigimi farkederim acaba bir gün yolum tekrar buraya düser mi? ve bogulmaktan bir tek sen kurtarabilirsin hissederken bogdugunu bu nehrin beni bogulurken gözyaslarimin nehrinde sanki tanrim! bu aci daha ne kadar devam edebilir? bir nehirde boguluyorum sanki boguyor gözyaslarimin nehri beni. eksi sozlukten (ç)alıntıdır :),paylaşmak istedim sadece...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Öne çıkan mesajlar