Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sınavları bitirip dinlenmek istiyorum. @arma itina ile ilik kemik açılır kas gevşetilir bilgin olsun :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya kızarkadasımla beraber eve çıkmak istiyorumm[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Whiskey, 01 Aralık 2005 14:20 tarihinde demiş ki: sınavları bitirip dinlenmek istiyorum. @arma itina ile ilik kemik açılır kas gevşetilir bilgin olsun :)) Şöle ağzıma burnuma karışık süper olur. Tam dayaklığım.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bir özlemim olsun istiyorum :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 böyle bi kale gibi evim olsun bütün akrabalar eş dost bebeler böcükler bi arada yaşayalım sonra tabi kiii uçağım kendime ait bide pistim olsun. bide sınırsız yakıtım olsun :P bide şehre gitmek için helekopter vs. bu arada evde dağ başında yazın serin kışın soğuk bi yerde olcak vs vs[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayatimi duzene sokup yarini onceden gorup yasabilmek istiyorum,bilmiyorum cok seymi istiyorum.[signature][hline]why should i start to talk why?? there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dünyayı kısa 1 süreliğinede olsa başkasının gözünden görmek we onun ne düşündüğünü bilmek istiyom..[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sürekli uyumak isterdim.....Yada tualete son anda yetiştikten sonra yaşanan o rahatlama hissini yaşamak...Bir insanın en fazla mutlu olabileceği 2 an....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 02 Aralık 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şçyle bir gün bir telefon gelmesin. seni batırmaya and içtik demesinler daha 20 yaşındasın sen git bak eğlenmene yeter bı çektiğin desinler off 3 lü yaşlarımı özlüyorum gelexek kaygısı olmadan yaşamak..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar