hergele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Özlemleriniz fantazileriniz (yanlış anlaşılmasın :D ) neler mesela Ben sahil kıyısında tahtadan bi ev bir aile ve teknem olsun istiyorum onunla açılayım özgürlüklere gideyim istiyorum balığımı tutayım yiyeyim ne bileyim çok ilgimi çeken yerler o sahiller :) Ada sahillerinde sevgilimi beklemek istiyorum messela[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben izmirde sevgilimin yanına gitmei istiyorum..[signature][hline]duman =)) aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 güzel sakin bi ev iyi bir aile dışındaki ( yani bunlar genel istekler olur zaten ) Oskar almak.....öyle veya böyle oscar gelecek[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adaa saahiillerindee beekliyooruuumm :-) sevgilim gelsin, önümdeki 22 gün çok çabuk geçsin istiyorum önce. gelecekte müzik, edebiyat ve sinemayla uğraşarak geçimimi sağlamayı istiyorum. istanbula daha yakın bi yerde yaşamak istiyorum. şu anki yakın dostlarımdan ve tabii sevgilimden kopmamak istiyorum. e bunlar yeterli bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kendime gore bi eşle butun gun birlikte olmak istiorm çocuk istiorm bide gunun her saati baba parası yemek istiorm[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 O değilde bütün Özlemler niye esmer?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sonsuza dek sevgilimle yasamak istiyorum :) yarindan itibaren! :D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Şu anda sevgilimle beraber bi yayla, çayır, orman gibi bi yerde başıboş gezmek istiyorum. Rakı balık yapıcaz. Of be. yanlış anlayana süerim[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Son vizemi (cuma günü) atlattıktan sonra nevizadeye gidip içmek.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nevizadede biralar iyice su olmuş gel absolut alıp bi evde içelim efe...[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bi ara mest e gitmiştik ya teras ta içmiştik ortam çok iyiydi. Tekrar o aktiviteyi yapalım mest'e gidelim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ruhunu istiyorum...[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 çok şey istiyorsun azure[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 paticik'de admin olup herkezi shutlamak istiyorum..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Mavi, 30 Kasım 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Bi ara mest e gitmiştik ya teras ta içmiştik ortam çok iyiydi. Tekrar o aktiviteyi yapalım mest'e gidelim. Mest güzeldir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hayabusa , gsx r 1000 istiorum bide yeticek kadar benzin :P off yardıra yardıra giderdim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 en büyük özlem geçmiştir.. kotü bile olsa.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tek özlemim demorah şahsen. a bide çocukluum =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 deniz kiyisi bi evim olsun..param olsun..rahat ya$iyim.. kitaplarimi aliyim oturiyim terasimda okuyim..dalga sesi dinliyim.. cok hos olur yaa.. bide istedigimde yalniz kalabileyim..dusuncelere dalabileyim yani..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak mutlu olmak[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 BuiCk :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yok şu an özlemim. okulun bitmesi sanırım[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 BEN ASLINDA HERŞEYİ BIRAKIP TATİLE GİTMEK İSTİYORUM... hayatımın fantazisi,özlemi diyebiliriz bunun için...[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kaçıp gitmek istiyorum, uzaklara, çook uzaklara[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Şöyle bi temiz dayak olsada yesem. Cidden.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar