JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hali hazirda kis lastigi olarak Snoways-II kullaniyorum ve yagmurlu yollarda, karda, soguk havalarda cok memnunum. Havalar isindiginda ve yerler kuru oldugunda ise pek guven vermedi bana. Icinizde Lassa Competus kullanan/kullanmis olan var mi? Lassa Competus hakkindaki tavsiye ve tecrubeleri duymak isterim.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, http://www.tirerack.com/ bu adreste istediğin lastiği bulabilirsin. kullanıcı yorumlarına göre puanlama veya deneyimli kişilerin yaptıkları testler falan mevcut. ben hep buraya bakıyorum şahsen. şimdi de kış lastiği arıyorum clio için güzel ve ekonomik. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Cok tesekkur ederim :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Antalya'da michelin tutuluyo nedense bizde 10-12 yıldır hep michelin lastikler var =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 michelin ii ama cidden[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 selam, bridgestone ve dunlop da düşünülmesi gereken alternatiflerden. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 michelin iyidir ben kullanıyorum tavsiye ederim[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Michelin Pilot Alpin PA2 kullanan var mi? Dusunceleri nedir? Bir de Michelin'in Turkiye sitesi yok sanirim. Anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz bir bayi var mi? Dunlop SP Winter Sport M3 de guzel ama tirerack'de 215/60/16 ebat goremedim.[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar