Rosh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 BENİM Bİ CHAR wardı şifresini değiştirmek için siteye girdim email adresimi yazdım yeni şifre gelsin die ama bekledim gelmedi yada gelmiş ama email de gelir gelmez silinmiş galba ben o emaillere nası bakabilirim ya lütfen yardım edin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 junk mail e atıor hotmail ler bi baksan oraya? bide başlıgı düzgün seçsek? mesela topic in içierigi ile alakalı örnegin "psw resetlendi ama mail gelmedi" gibi?[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM [Bu mesaj ShadowFax tarafından 02 Aralık 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 hotmail'se mail'in silinen mail'lere bakabilirsin ordan tekrar yerine alabilirsin okuyabilirsin vs vs..Eger silinen mailleride silmissen bisey yapamazsin gecmish olsun..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aslında benim bi adamın şifreyi değiştirmek gerekiodu ikisinede email adresi yazdım ama itemlerin olduğu adamın şifresi gelmedi ama asıl adam itemsiz bekleyen adamın şifre geldi arkadaşın email adresine ama ötekisi gelmedi emailin heryerine baktım ama yokkk (bu durum da topic mopic düşünemedim wala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar