Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 us cd keyi alabilirmiyim 1 tane[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ne? hahahahaah[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 cd key istiorum sadece oyunu silmistim ben registration code diil karistirma connectoru actıında cıkar ya bı key ondan us serverı için bu arada[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Benim bildigim kadariyla tek cd-key satan yok :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 öff yokmu başka bakan ya[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Obscura, 12 August 2003 20:55 tarihinde demiş ki: cd key istiorum sadece oyunu silmistim ben registration code diil karistirma connectoru actıında cıkar ya bı key ondan us serverı için bu arada Bunun icinde oyunu kurdugun cd'nin cd-key'i gerekli herhangi bitane cd-key'in olacagini sanmiyorum[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bi cd keyle bikaç kişide girebilir oyuna abicim bi reg code la bı acc açılır ama cd keyle biçok oyuncu girebilir die biliorum bilmiorum yannışım varmı ama hatta zamanın bırınde bı lame buraya thread açmıştı busuru cd key aldım bı adamdan internette satıorum varmı alan fln demişti[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bende tam bilmiyorum iyi bilen biri baksada aydinlatsa :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben emındımde sen şimdi şüphe uyandırdın bende bu arada yanımdakı ambleme bakma bende kayda ve hundayım :))[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yaw sen oyunu açarken account adı hede hödöden önce yazılan yerde ihtiyacım var flm diyosan ben o ekranı boş bıraktım tamamen hiç uuraşamam valla onu baka baka yazana kadar lvl 2 olurum :D yannış anladım ben muhtemelen ama boşwer ,oyuna çift tıklayınca direk çıkan ok a basılan ekran için istiosan hayatımda yazmadım oraya bişey[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 neyse buldum foruma daha msg atmanıza gerek yok[hline]Tavuklar Çiçek Açmış Ellerinde Poğaça Madem Yüzme Bilmiyodun Neden Çıktın Ağaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bildigim kadariyla o cd key slotuna sallayarak bir$ey yazsaniz,yada yazmasaniz bile cali$iyor dogrumu?[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 walla deneyin görün ben bişey yazmayı hiç denemedim şimdiye kadar...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bende şimdi kitlemeye gelmiştim aslında ama kararsız kaldım konuyu bilmediğim için, legal bişii mi bu? *!Kararsız kalır* Herneyse, madem bulmuşsun kitleyeyim, rahat uyuyayım. Sonra bir bilene danışırız olmazsa. [Bu mesaj Nefr tarafından 13 August 2003 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yoh illegal bişi deel ;) açıyorum ben asma kilitler canımı sıkıyo da :P Oyun kurulumu sırasında herhangi bir cd key'ın sorunu çözmesi lazım sonuçta acc açtırmadığı sadece oyunu kurmak için ihtiyacı olduğundan sorun değil.. ( zaten oyun acc'ı olduunu sadece elindeki CD'ye ait key'i kaybettiğini farzediyorum )[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 italyde oyuna girerken BETAKEY yi 5 kere yazion... ya da bos birakip girion :D[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar