Bjork Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 en az 50m :D istersen 500m ile gel :D Arkadaşlar polinin trade olayından korkusu war bana parayı böle verio aslında :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Bjork, 02 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: en az 50m :D istersen 500m ile gel :D Arkadaşlar polinin trade olayından korkusu war bana parayı böle verio aslında :D loool 1milyar al gel ak paran varsa xD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: erhann, 02 Aralık 2005 20:48 tarihinde demiş ki: poli şu imzanı deiştirsen diyom kanıma dokunuyor okudukca delleniyom vurdurtma bana shevchenkoyu şimdi katil olucam nope..sorry ^^[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: [b] Tamam kanka 1 ara Cz de Kapışcaz Sen ve ben Ama üzerinde 50m olsun benimde üzerimde 50m olcak 25m + 50 nps Kabul müsün :D yaf üzerinde 50m olunca senden 25m gider ama karşıdakine 25m gelmiyo ben denedim şahsen human bi arkım üşendi moradona gelmeye gel kes alıom üstüme dedi ama parasının yarısı gelmedi bana[signature][hline] [Bu mesaj wastyrx tarafından 02 Aralık 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar