JsH Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Dwinz, 26 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: yakında işkenceye dönecek bu mutluluk.. Katılıyorum moral bozmak gibi olmasın ama. Etraftaki örnekler o kadar çok ki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 gun gelir canin mutfaga gitmek istemez oyle bir usengeclik sararki uzerini avin icinde acliktan olecekmis gibi olursun neyse hayirli olsun[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ders olayına tikkat[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hayırlı olsun =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok içmeyin ve birbirinize karşı anlayışlı olun hiç bi sorun çıkmaz. çıkan bütün sorunlar bu nedenlerden oluşur. aynı evde kalmak zordur bi anlaşmazlık olursa ne olursa olsun birbirinize karşı öle ciddi konularda kibar olun ve söğlediğiniz rahatsızlığı karşıdakine rencide etmek için deilde ona güvendiğiniz için söylediğinizi hissettirin. aman abi insan ilişkileri zordur.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hayırlı olsun. Anlayışlı olun birbirinize aman, ev arkadaşlığı acaip kasan birşeydir, zordur yaşama ortamını paylaşmak, ortak kurallar belirlemek, onlara uymak falan. Eğer privacy hede hödö mantığını oturtursanız en baştan, çok sorun olacağını sanmam ama ufak tefek tatsızlıklar olacaktır sıklıkla, takmayın büyütmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Hehe tam kendi deneyimlerimden örnekler vererek bi yazı yazacaktım ki, Nefr'in mesajını gördüm :) Hayırlı olsun, umarım arkadaşlarını iyi seçmişsindir eve çıkarken...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: cenx, 27 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: çok içmeyin ve birbirinize karşı anlayışlı olun hiç bi sorun çıkmaz. çıkan bütün sorunlar bu nedenlerden oluşur. aynı evde kalmak zordur bi anlaşmazlık olursa ne olursa olsun birbirinize karşı öle ciddi konularda kibar olun ve söylediğiniz rahatsızlığı karşıdakine rencide etmek için değil de ona güvendiğiniz için söylediğinizi hissettirin. aman abi insan ilişkileri zordur. + Hayırlı olsun. Güle güle oturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eh artık karıda atarsınız rahat rahat :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bulabilseler :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadaşım yapamadığın yemek falan olursa hemen mesaj at bana, bkz bugun türlü yaptım. hertürlü ev yemeği olayında yardım ederim :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 5 kisi mi? 4+1 filan mı o ev? eğer öyle değilse ve iki kişi bi odayı paylaşıyorsa muhtemel sorunlar çıkabilir gelecekte. o işi halledin derim, herkese bir adet 4 duvar düşecek şekilde.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 evet adam bası bi oda dusmesse cok basınız agrır ev bu yurttaki gibi beraber kalmaya benxemez bi de şişeleri biriktirme sabahları götür bakkala ver sonra zor oluo içerde 1 koli dolusu şişe duruyo valla nası götürcem bilmiom :) ama evde kalmak rullz zorlukları var tabi ama sonuçta keyfine diycek yok bi de bulaşık olayına dikkat edin en çok kavga o yüzden çıkar :):):):):):):):):)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bence de özel yurt en iyisi temizlik yok bir de mutfak olmadığı için yemek de yapmıyorum bir de havalı havalı olsaydı yapardım ne yazıkkiyok diyorum haha : D[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Caranlothwen, 26 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: ne kadar veriyorsunuz ayda? bir de ders faln yalan olmuştur herhalde o kadar kişi aynı evde aylık 350 milyon kirası var merak etme isteyen adam ders çalışma ortamını her yerde yaratır. said: Dwinz, 26 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki: yakında işkenceye dönecek bu mutluluk.. 1 hafta oldu ama hiç bi değişme yok dediğim gibi zaten yurtta ve okulda sürekli aynı insanlarla beraberdik. said: Frigg, 27 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: ama dikkat edin bir süre sonra bira şişeleri üzerinde oturmak zorunda kalabilirsiniz, bir tarafınıza batmasın :-P denemişsin tecrübelisin galiba. püf noktaları nedir girmemesi için özelden yazda bilelim önlemimizi alalım. said: Apache, 27 Kasım 2005 13:44 tarihinde demiş ki: özel yurt rocks diyorum.yemek yapmak,ütü yapma özellikle corap yıkamak çekilecek dert değil.güzel yurdum benim hepsini yapıo :p burdada var bi çok özel yurt ama dediğin hizmetleri sunamıyolar birazcık. said: LiquiD, 02 Aralık 2005 01:05 tarihinde demiş ki: 5 kisi mi? 4+1 filan mı o ev? eğer öyle değilse ve iki kişi bi odayı paylaşıyorsa muhtemel sorunlar çıkabilir gelecekte. o işi halledin derim, herkese bir adet 4 duvar düşecek şekilde. 3+1 ev ama şu anda rahatız. memnunuz hoş yani. said: cenx, 27 Kasım 2005 17:50 tarihinde demiş ki: çok içmeyin ve birbirinize karşı anlayışlı olun hiç bi sorun çıkmaz. çıkan bütün sorunlar bu nedenlerden oluşur. aynı evde kalmak zordur bi anlaşmazlık olursa ne olursa olsun birbirinize karşı öle ciddi konularda kibar olun ve söğlediğiniz rahatsızlığı karşıdakine rencide etmek için deilde ona güvendiğiniz için söylediğinizi hissettirin. aman abi insan ilişkileri zordur. said: Nefr, 01 Aralık 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun. Anlayışlı olun birbirinize aman, ev arkadaşlığı acaip kasan birşeydir, zordur yaşama ortamını paylaşmak, ortak kurallar belirlemek, onlara uymak falan. Eğer privacy hede hödö mantığını oturtursanız en baştan, çok sorun olacağını sanmam ama ufak tefek tatsızlıklar olacaktır sıklıkla, takmayın büyütmeyin. çok sağolun önerileriniz dikkate alıcam ve bi kaçını uyguladık bile kurallardır felan :) said: jacabo, 26 Kasım 2005 23:45 tarihinde demiş ki: kermit kira işini evsahbiyle teke tek şekilde hallediyomuş sana gelince kendi uyguladığın şeyleri başkalaqrının üzerine atma :) tüm paticik alemi bilir senin ne gay olduğunu hahahha :) bayadır nete giremediğim için geç oldu cvp lar felan napıyım[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Evin içine bol bol etmeler size ne diyelim =) Ögrenci evi başkadır. Tadını cıkarın.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yurttayım bunalımdayım.Yurtta yemek verilmiyosa SAKIN girmeyin. Yemeğide bırak hiç girmeyin tırım tırım cıkmaya calısıyorum gerı sokuyolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar