zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla çok üzüldüm ya, gamze özçelik olayına benzer bir olay yaşanmış eski okulumda benim arkın eski çıktığı kızın videosu filan çekilmiş. tam ayrıntı vermeyeceğim ama 4 kişi atılmış okuldan. arkadaşlar hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor, özellikle de kız arkadaşları uyarıyorum gittiğiniz yerde özeliniz özelinizde kalsın istiyorsanız webcamleri dolapları cep telefonlarını filan bi kontrol edin...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 paylaşım için saol+rep[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 teraziye tik...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 geçmiş olsun ya hakkaten çok kotu ya bu işi yapanlar hiç kendilerini o masum kız yerine komuolarmı allah belalarını wersin benimde bi arkımın başına gelmişti kızın dunyası yıkılmıştı off[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Fistan, 30 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki: paylaşım için saol+rep olay zaten savcılıkta "bütün herşeyi imha ettik" dedi kamera arkası ekibi. yani paylaşcak bişey yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: death_cuk, 30 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun ya hakkaten çok kotu ya bu işi yapanlar hiç kendilerini o masum kız yerine komuolarmı allah belalarını wersin benimde bi arkımın başına gelmişti kızın dunyası yıkılmıştı off o masum kız o kadar da masum değil tabi olayı tam bilmek lazım kıza masum diyebilmek için. benim şimdiye kadar bildiklerim kadarıyla kız pek masum sayılmaz. ama kimse de böyle bişeyi hak etmez.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 çok kötü yav bunu yapanların kesiceksin bi taraflarını çok adi insanlar var ya onların kardeşinin kız arkadaşının başına gelse çok mu sevinirler acaba lanaet olsun diyorum daha da derim de neyse..[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: zarek, 30 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: death_cuk, 30 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun ya hakkaten çok kotu ya bu işi yapanlar hiç kendilerini o masum kız yerine komuolarmı allah belalarını wersin benimde bi arkımın başına gelmişti kızın dunyası yıkılmıştı off o masum kız o kadar da masum değil tabi olayı tam bilmek lazım kıza masum diyebilmek için. benim şimdiye kadar bildiklerim kadarıyla kız pek masum sayılmaz. ama kimse de böyle bişeyi hak etmez. @zarek abi sen de adamı önce gazlıyosun sonra da frenliyosun hızımı almışken[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya tabi böyle bişeyi yapana sağlam bi ceza verilmesi lazım artık yasalar ne gerektiriyorsa o olacak. kızın bu duruma düşmesi üzücü bende üzüldüm ama insan biraz dikkat etmeli kiminle arkadaşlık yaptığına okulda uzak durulması gereken kişiler olarak belli bu boku yiyen elemanlar[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aynen öyle okdr o kızda masum diil hem ayrılmıstık o sıralr dıyorsun hem gece 5lerde adamın kaldıgı otelın odasına gıdıyorsun sora kamera karsısında aglıyorsun yoksızın ablanıza kardesınıze olsa naapardınız dıyorsun akıllı olana olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 elbet vardır kopyası. rapide uplasana. emeğe saygı bizde var merak etme.[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: ayayekokocambo, 30 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: elbet vardır kopyası. rapide uplasana. emeğe saygı bizde var merak etme. kusura bakma tatminkar dakikalar için başka bi yol denemek zorundasın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 abi bize göre ne var bu olaydan daha fazla kişiyi haberdar etmenin mantığı nedir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: forgiver, 30 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki: abi bize göre ne var bu olaydan daha fazla kişiyi haberdar etmenin mantığı nedir bu tür olaylar herkesin başına gelebilir bu sadece bi örnek daha dikkatli olmalı insanlar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tmm örnek uyarıyosun fakat kötü bir örnek, kızı daha fazla rencide etmenin mantığı yok bırakın yargı gereken cezayı versin off topic : insanlar sevirşirken kamera kontorlu mü yapsın yani nerede kaldı sevişme özgürlüğü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: forgiver, 30 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: tmm örnek uyarıyosun fakat kötü bir örnek, kızı daha fazla rencide etmenin mantığı yok bırakın yargı gereken cezayı versin off topic : insanlar sevirşirken kamera kontorlu mü yapsın yani nerede kaldı sevişme özgürlüğü kız zaten rencide olacağı kadar olmuş benim söylememle rencide olma olayını çoktan geçmiş olay zaten kimsenin ismini filan vermedim.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hayır olayı anladım da başlık eski okulumda "GAMZE OZCELİK" olayı gizli kameranın adı artık gamze ozcelik olduda biz mi kacırdık ? bırakın artık her gizli kameraya gamze ozcelik demeyi..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 daha ii anlatacak bi başlık düşünemedim açıkçası[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunBird Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Milletteki iyi cesaret ama ha sen kızı uyut tecavüz et videosunu çek. Ulan hiçmi korkmuosun başıma bişey gelmez diye.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yurdum genci(~) teknolojiyle bütünleşince yapabileceklerinin sınırları olmuyor[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Arthur_HellsFire, 01 Aralık 2005 06:56 tarihinde demiş ki: yurdum genci(~) teknolojiyle bütünleşince yapabileceklerinin sınırları olmuyor böyle şeyler sadece yurduma özgü değil.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 teraziye tık vs. mesajlar ile patilerin forumtr ve binimum paylaşım forumlarında fink attığını anlıyoruz :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: muzcu, 01 Aralık 2005 10:26 tarihinde demiş ki: teraziye tık vs. mesajlar ile patilerin forumtr ve binimum paylaşım forumlarında fink attığını anlıyoruz :D hakketen nedir bu teraziye tık rep pls olayı anlamaddım tam adresi var mı bu diğer forumların ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zarek ben seni anlayamıyorum.[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: cembone, 30 Kasım 2005 22:31 tarihinde demiş ki: vermesinler önüne gelene evlensinler beklesinler. iyi oluyo müstehak. hahahahhaha peki babane[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar