Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski okulumda gamze özçelik olayı

zarek

Öne çıkan mesajlar

valla çok üzüldüm ya, gamze özçelik olayına benzer bir olay yaşanmış eski okulumda benim arkın eski çıktığı kızın videosu filan çekilmiş. tam ayrıntı vermeyeceğim ama 4 kişi atılmış okuldan. arkadaşlar hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor, özellikle de kız arkadaşları uyarıyorum gittiğiniz yerde özeliniz özelinizde kalsın istiyorsanız webcamleri dolapları cep telefonlarını filan bi kontrol edin...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 30 Kasım 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
paylaşım için saol+rep

olay zaten savcılıkta "bütün herşeyi imha ettik" dedi kamera arkası ekibi. yani paylaşcak bişey yok.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
death_cuk, 30 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun ya hakkaten çok kotu ya bu işi yapanlar hiç kendilerini o masum kız yerine komuolarmı allah belalarını wersin benimde bi arkımın başına gelmişti kızın dunyası yıkılmıştı off

o masum kız o kadar da masum değil tabi olayı tam bilmek lazım kıza masum diyebilmek için. benim şimdiye kadar bildiklerim kadarıyla kız pek masum sayılmaz. ama kimse de böyle bişeyi hak etmez.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 30 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
said:
death_cuk, 30 Kasım 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun ya hakkaten çok kotu ya bu işi yapanlar hiç kendilerini o masum kız yerine komuolarmı allah belalarını wersin benimde bi arkımın başına gelmişti kızın dunyası yıkılmıştı off

o masum kız o kadar da masum değil tabi olayı tam bilmek lazım kıza masum diyebilmek için. benim şimdiye kadar bildiklerim kadarıyla kız pek masum sayılmaz. ama kimse de böyle bişeyi hak etmez.

@zarek abi sen de adamı önce gazlıyosun sonra da frenliyosun hızımı almışken[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

ya tabi böyle bişeyi yapana sağlam bi ceza verilmesi lazım artık yasalar ne gerektiriyorsa o olacak.

kızın bu duruma düşmesi üzücü bende üzüldüm ama insan biraz dikkat etmeli kiminle arkadaşlık yaptığına okulda uzak durulması gereken kişiler olarak belli bu boku yiyen elemanlar[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayayekokocambo, 30 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
elbet vardır kopyası. rapide uplasana.
emeğe saygı bizde var merak etme.

kusura bakma tatminkar dakikalar için başka bi yol denemek zorundasın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 30 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
abi bize göre ne var bu olaydan
daha fazla kişiyi haberdar etmenin mantığı nedir

bu tür olaylar herkesin başına gelebilir bu sadece bi örnek daha dikkatli olmalı insanlar.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 30 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
tmm örnek uyarıyosun fakat kötü bir örnek, kızı daha fazla rencide etmenin mantığı yok
bırakın yargı gereken cezayı versin

off topic :
insanlar sevirşirken kamera kontorlu mü yapsın yani
nerede kaldı sevişme özgürlüğü

kız zaten rencide olacağı kadar olmuş benim söylememle rencide olma olayını çoktan geçmiş olay zaten kimsenin ismini filan vermedim.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır olayı anladım da
başlık eski okulumda "GAMZE OZCELİK" olayı
gizli kameranın adı artık gamze ozcelik olduda
biz mi kacırdık ?

bırakın artık her gizli kameraya gamze ozcelik
demeyi..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arthur_HellsFire, 01 Aralık 2005 06:56 tarihinde demiş ki:
yurdum genci(~) teknolojiyle bütünleşince yapabileceklerinin sınırları olmuyor

böyle şeyler sadece yurduma özgü değil.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 01 Aralık 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
teraziye tık vs. mesajlar ile patilerin forumtr ve binimum paylaşım forumlarında fink attığını anlıyoruz :D

hakketen nedir bu teraziye tık rep pls olayı anlamaddım tam adresi var mı bu diğer forumların ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...