elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mahkum gibi çaresizim gözlerinin içinde şimşek gibi bakışların yaredir gönülde Ağlarım duymazsın özlerim gelmezsin hiç mi beni sevmezsin yine de vazgeçilmezsin Dağlar önümü kesse yollar kör düğümlense ben gene sana mahkumum yarim sevsen de sevmesen de Görmek mi zor görmemek mi güzelliğini feryat figan deli gönül uzat artık elini Ağlarım duymazsın özlerim gelmezsin hiç mi beni sevmezsin yine de vazgeçilmezsin yaz geldi. bi adını anıyım dedim. elbet bi gün bu adamda ünlü olucak. sarımsaklıya gidipte tanımayan yoktur heralde. www.muratmermer.net
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 zamanında sarımsaklı address bar'da az dinlemişliğimiz yoktur. bayağı takdir ederdik kendisini. yaptığı coverlar yanında kendi şarkıları da gayet başarılıdır.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yeah yeah ocakta çıkıyo albümü.. umarım çabucak silinip gitmez.
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Cem Karaca ve Haluk Levent karması olmuş bu eleman. Haluk Levent agır basıyo. Sonuç olarak fazla luzum olacagını zannetmiyorum. [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 02 Aralık 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar