Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaslar sifrelerinizi sakın degistirmeyin ben dun gece degistirdim ve simdi giremiyorum.emailide kabul etmiyo nerden bunu halledicez bilen varsa solesın bide silver uyeyız bu kadarıda olmaz be kardeşim....[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx
Synergenx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Sitede güncellemeler yapılıyo diye biliyorum... Akşama kadar en geç yarına kadar düzelir tahminimce....[signature][hline]Nick : SyNeRGeNX LvL : 6x Job : Berserker Hero Nation : Karus Np : 5xxxx Clan : Karizma
Retry Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Oyunu iyice batırdılar zaten artık eskisi gibi zevkle oynayamıyor insan olmaz bu kadar yaa benimde şifremi deiştirmem lazım ama işte bakalıöm ne zaman yapacaklar bunlarıo düzelmeleri bekliyoruz yok durum vahim[signature][hline]Nick: DragonFaster Class: Kasar Hood Server : Diez Clan: Yok LvL: 6x Np: Gösterişi Sevmem !
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yeni sifre sistemi cok kötü olmus bence.Cunki sayısız kisi hacklendi vede sifrelerini degistiremedi bu yeni gelen sistemle beraber acc ID si vede Passınızı bilen bi kisi sizin direk accountunuzu elinizden alabilir ..Tabi sizden önce davranırsa,davrananlarda olmustur bence :(
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Şifre sorunları ve çözümleri; 1) Mail gelmemesi Çözüm: Bazen gelmesi çok uzayabiliyor. 2 gün sürdüğünü gördüm. Beklemekten başka çare yok. 2) Maile gelen şifre ile login olma sorunu Çözüm: O zamanda gelen mailde yazan offical site link'ini tıklayarak yeni açılan sayfadan login olun (Dün benim başıma geldi böyle çözdüm). 3) Yeni şifreyle siteye login olması ancak oyuna girememe Çözüm: GM bulmak ve derdimizi anlatmaktan başka çözüm yok.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx
tonyhawk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben de şifremi 3 hafta once degıstırdım ve sımdı gıremıorum şifre değiştirilmesini beklıomrum onceden siteye girebiliodum ama oyuna giremiyordum şifre hem oyuna giremiorum hem siteye Login olamıyorum
KuzeN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ben Şifremi Dün Akşam değiştirdim ve hiç bir sorun yaşamadım.. ama Sonradan sitede bir çalışma yapıldıysa biLemem :(
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yaw adı üstünde şifre değiştir me!! ahaha:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 O zaman id mi biln charımı elimden alır bu nasıl sacmalık_?______[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____
hunhar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ama id ni bilenin senın sayfaya werdıgın maıl adresınıde bılmesı lazım yanı dogru maılı vermesı gerekkıyor...(change psword bolumu ıcın)[signature][hline]ares lvl 64 prıest
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 YA ben Dün dieştirmek icin hesabımı mail adresimi verdim ve yollucaz dediler Ama yolamadılar Ben forget pasworda mailimi yazıom ama does not mach dio[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Beyler mail kesin egliomu yani şifre diştirmek icin yoksa charım Yalanmı oldu .[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 gün geceden beri hala mail gelec3kkkk. bune ya char ımız yalan olacak gibi :F[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Valla sitede bir problem var Eger biln varsa sölesin yani daha önce başına gelipde gec şifresi gelen varsa sölesin[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____
Usko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende dayanamadım dün şifremi değiştirdim. Bir sorun cıkmadı. Bakalım ne olacak diye bi değiştirem dedim :D[signature][hline]KE DELETE Beramusta satılık level 65 Rogue full item 500 YTL. Detaylar icin tıklayın!!
sayko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mail yollamadılar ama eski şifremle chara login olamıom nasıl iş anlmadım[signature][hline]İso_MagiC Has Defated ____????____
tonyhawk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben de şifremi değiştirmiştim şimdi oyuna giremiyorum şifre yanlış diyor oyun karakter siline bilirmi ?
erolas_tr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aynen arkadaslar bende degıstırdım.. ama hala maile şifre gelmedı eskı şifreyide kabul etmıyo ne yapıcaz şimdi..
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 [i]Aynı bela benimde başımda degiştirmez olsaydım 2gün oldu daha gelecek.[/i][signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: wicked, 02 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: 54 LVL warior um gitti sakın şifre deiştirmek icin ugrasmaın benimde 61 assasin gitti bakalım beklicez olmassada napalım[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ewet asrkadaslar bende halen giremiyorum ve sanırım sifresini depiştirmeyenlerde sayfadan login olamıyor.Sanırım calısma yapıyolar aranızda GM i yakalayan olursa bu konuyu acıklayabılırmı bı cok kişinin aynı dertte sahip oldugunu soyleyebılırler mi?[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aga adam ŞİFRE DEĞİŞTİRME demiş topicde de zaten ne cebelleşionuz ? bozuk işte alla alla :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿
Öne çıkan mesajlar