Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Zenit [ UEFA ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bjk gayet iyi oynuyor başka bir kanal verse bi de maçı alıp biramı keyifle seyredicem ama o D sembolü ekranın köşesindeki alıyor aklımı...[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
herşey iyi güzelde bu taraftarlar ne boyle ya : ) ) )
söyle marş filan yokmu kendimize gelek bi 2 sarkı soylesinler

ürkütücü bagırıolar :)[signature][hline]
don't you get it, there is nothing to believe anymore...
Mesaj tarihi:
kartalim böyle oynamali işte yenersek iyi moral olur çocuklara nezamandır böyle takım oynu olmuyodu artık toparlanalım yaw 2 senedir sıkıldım sabır sabır olmuyo hadi inşallah şu maç kopartır şu şansızlığımızı[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
Gerçekten BJk ilk yarı göze hoş gelen ofansif bir oyun oynadı farka gidebilirdi daha ilk yarıdan..2. yarı biraz ortada gibi..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
geec güzel başladı.. şimdilik kötü biteceğe benziyor. uefa kupası ,i transfer yapmamız içinde gereken tek sebepti.. bari ailtonu gönderip , paftan oyuncuları

KALEYE VURSANA YUH BE!!![signature][hline]My Space
Mesaj tarihi:
ya eski takım olsa gıdım üzülmem

ama bu takıma yazık... eğer böyle biterse maç tur atlayamazsak vallahi yazık. maçın hakkı bu değil böyle bitmez inşallah
Mesaj tarihi:
bişaymi yaptı zenit futbol adına. apal bi hata nelere mal oldu. neler kaçtı neler. off hakettik ama olmadı işte en acısı bu =([signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
  • Yeni Oluştur...