tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 birazcık iyileşiyor gibi takım... ailton yokya.. 11 kişi oynuyoruz herhalde o yüzden iyi gözüküyor takım..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Akın güzel attı 1-0[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 saçma sapan bi gol yedik off =([signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 duran toptan saçma bi gol yedi beşiktaş 1-1[signature][hline] don't you get it, there is nothing to believe anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 2 top direkten döndü olmaz be...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bjk gayet iyi oynuyor başka bir kanal verse bi de maçı alıp biramı keyifle seyredicem ama o D sembolü ekranın köşesindeki alıyor aklımı...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bunların hepsi 2pac yüzünden... sergen yine 3 ay yatıcak :S[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 herşey iyi güzelde bu taraftarlar ne boyle ya : ) ) ) söyle marş filan yokmu kendimize gelek bi 2 sarkı soylesinler ürkütücü bagırıolar :)[signature][hline] don't you get it, there is nothing to believe anymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Topicle alakalı değil ama müsadenizle Marsilya' ya kafam girsin. Gitti 19 milyar ne diyim ben bu takıma allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 19 milyar nası yani O_o[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ilk yarı bitti. Beşiktaş güzel oynuyor bence, ilk yarıda beşiktaşın hakkıydı hatta.[signature][hline]i see dead people ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 3 de olurdu 4 de ama şanssızdık[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kartalim böyle oynamali işte yenersek iyi moral olur çocuklara nezamandır böyle takım oynu olmuyodu artık toparlanalım yaw 2 senedir sıkıldım sabır sabır olmuyo hadi inşallah şu maç kopartır şu şansızlığımızı[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Gerçekten BJk ilk yarı göze hoş gelen ofansif bir oyun oynadı farka gidebilirdi daha ilk yarıdan..2. yarı biraz ortada gibi..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yuh basele bak yaa. adamlar 1. devre verdiler trömsöye macı simdi yeniolar.. şike düpedüz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 geec güzel başladı.. şimdilik kötü biteceğe benziyor. uefa kupası ,i transfer yapmamız içinde gereken tek sebepti.. bari ailtonu gönderip , paftan oyuncuları KALEYE VURSANA YUH BE!!![signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 YETER BE![signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 son pozisyonlardan sonra babam bastı küfürü yaktı sigarayı.. sahneyi görmeliydiniz :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ya eski takım olsa gıdım üzülmem ama bu takıma yazık... eğer böyle biterse maç tur atlayamazsak vallahi yazık. maçın hakkı bu değil böyle bitmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kondisyon yok takımda o belli.. hadi sergeni geçtim o normal 50 dakka.. ama 60tan sonra bitiyoruz takım olarak..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zenit iyi takım[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 keşke izlemeseydim. gece gece sinirlendirdiler adamı.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bişaymi yaptı zenit futbol adına. apal bi hata nelere mal oldu. neler kaçtı neler. off hakettik ama olmadı işte en acısı bu =([signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yanarım yanarım sezonun en iyi topunu oynayıpta bu takımı yenemeyip uefadan elenmemize yanarım..[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Harika top oynadık ama olmadı çok üzüldüm;maçın hakkı bu olmamalıydı.[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar