AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dmsn kullanan varsa beni bi konuda aydınlatabilir mi acaba, beni block eden varsa ortaya nassı ortaya çıkarıp kafasını gözünü patlatabilirim??[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 senin yaptığın şey bloklamanın felsefesine tamamen zıt zaten[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 adam seninle muhattap olmamak için blokluo, sen gidip adama LAN BENI NASı BLOKLARSıN die hesap mı sorucan eheahae... dmsn ne duymadım ama www.mess.be ye bi bak. orda o tür oyuncaklar var[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 16 Ağustos 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 www.softpedia.com[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 DMSN'de birinin bizi blockladıgını nası anlayacagız? Lutfen blocklarsa blocklar geyigi yapmayınız[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Blocklarsa göremezsin. Hiçbir program blocklayanı göstermez. Ama kişi listesinden seni silerse görebilirsin. Buda şöyle olur. Msn kişi listesinin olduğu pencerenin üstünde işlevler yazıyo. Onu tıkla. Seçenekler de... Açılan sayfada solda üstte gizlilik var. Oraya gir. Seni silenleri Seni ekleyenleri Senin sildiğin ama seni hala ekli tutanlar.. Seni kişi listesinde tutanlar. Gibi mrk ettiğin herşeyi görebilrisin. Ayrıca sen online iken biri seni silerse.. XXXX adlı kişi sizi msn listesinden kaldırdı. Sizde kaldırmak istermisiniz? Diye bir ileti alırsın.[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. == Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Marv bılıyorum o dedıklerının hepsini boş onlar yaramıyor işime anlık blocklayanları gormem lazım bide hic o enson dedıgın gıbı bı ıletı almadım daha yenı duyuyorum[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ozaman bende sana hicbizaman goremeyecegini üzülerek söylüyorum. Ama ille de seni birinin engellediğini düşünüyosan birkaç tane mail adresi al ve şüphe duyduğun an diğer mailin ile o kişiyi ekle. ____________________________________________________ Ben bazen bu yöntemi kullanırım. Yada açık açık sor beni engelledinmi diye.[signature][hline]== The Dark Side of the Force is pathway that many abilities some consider to be unneutral. == Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Var yolu var,ama söyleyemem, yetkim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Buyrun burdan yakın o zaman yakın bi mirror secin indirirken.. bu alet sizi silenleri ve blocklayanları gösteriyor[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Marveloth, 22 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Blocklarsa göremezsin. Hiçbir program blocklayanı göstermez. Ama kişi listesinden seni silerse görebilirsin. Buda şöyle olur. Msn kişi listesinin olduğu pencerenin üstünde işlevler yazıyo. Onu tıkla. Seçenekler de... Açılan sayfada solda üstte gizlilik var. Oraya gir. Seni silenleri Seni ekleyenleri Senin sildiğin ama seni hala ekli tutanlar.. Seni kişi listesinde tutanlar. Gibi mrk ettiğin herşeyi görebilrisin. Ayrıca sen online iken biri seni silerse.. XXXX adlı kişi sizi msn listesinden kaldırdı. Sizde kaldırmak istermisiniz? Diye bir ileti alırsın. Seni Silenleri msn kendinden göstermez. msndiscovery kurman gerekir.[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ya bu dmsn'i çekmeyi düşünüyorum da çok virüs gelio falan diyorlar. Doğru mu? Bilgisayarı çok mu yavaşlatıo? Yani birisi yeni formatlık bi pcyi bile anında çökertio dedi de... Bi de özellikleri süpermiş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Messenger Discovery adlı programı indir. O baya işe yarıo bu tür konularda.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: oper, 24 Ekim 2005 11:18 tarihinde demiş ki: Buyrun burdan yakın o zaman yakın bi mirror secin indirirken.. bu alet sizi silenleri ve blocklayanları gösteriyor Uydurmayalım lütfen. Listenizde olupta sizin listesinde olmadığınız kişileri gösterdiği doğru, fakat engelleyenleri tabiki gösterememekte. Bununla beraber kullanım açısından bazı zorluklarıda bulunmakta. Pek rahat değil yani. Buna karşın miranda gibi bir çok protokolü desteklemekte. Yani AIM, YIM, IRC, MSN, ICQ gibi birden fazla hesabı tek program ile yönetebiliyorsunuz.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ahanda burdan[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Birtakim yalnişlari düzelteyim arkadaşlar , Msn blocked eden insanlari gorebiliorsunuz + silen kişileride gorebiliorsunuz +bu belki solemem nekadar dogru hack ile alakadar bilmiorum = Yeterince bağlanti hiziniz yüksekse ipsine ping atack yapabilirsiniz arkadaşlar bunu hayir demesin dediklerin yalniş desin bende şunu soleyim e ozmn Binlerce kişi nasil yapti ben nasil yaptim diyecem =) Optum[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ya şuraya evet var gösteriyo blocklayanları dıyenler rica edicem nası blocklayanları gosterecegınıde yazsın programın havaya konusmasınlar[signature][hline]God.. Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şu an dmsn kullanıorm ama bence pekte heveslenme okdr abartılacak bi prog diil ..en güzel ozellii karşıdakinin avatarını çalabilmek...www.turkismsn.com da war[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar