Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minik tavsiyeler

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Baya ileride pvp'de etkili olmak istiyorsanız 40sp'nize acıyabilirsiniz diyebilirim. Buyse bana 200sp çok rahat toplayabildiğini söylüyor o levelinde ve ben sadece 40-50 sp harcıyarak baya kaliteli bir duruma gelebileceğinizi garantileyebilirim.

Kesinlikle en azından lvl1 cold verin. %15 civarı buza çeviriyor(stun) ve her seferinde %40 civarlarında slow çakıyor buda rakibinizi baya bi güçsüz duruma düşürür. O size 1 tane vurabilirken siz 3-4 tane saydıracaksanız. Vede lightning verek wind walk açmanız. Archer ise rakibiniz rahatcana ulaşabilmeniz için yoksa cold+archer'a yaklaşmak pek kolay değil hele hele birde buz'a dönüştünüzmü olay kötüleşiyor tabi onu yakalarsanız rahatcana öldürebilirsiniz. Force olayı'da çok iyi bana göre ama tabi en son lvlinde(647sp civarlarında istiyor);
%35 hp reg.
%35 mp reg.'e sahip oluyorsunuz bide armor var ahanda ölümsüz oluyorsunuz.

Ama bana göre cold+lightning işinize çok yarar hele hele archer iseniz cold+light'ı öneririm. Vur kaç ile çok rahat alırsınız.(tabi bu lagda nah alırsınız)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...