Masteis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Baya ileride pvp'de etkili olmak istiyorsanız 40sp'nize acıyabilirsiniz diyebilirim. Buyse bana 200sp çok rahat toplayabildiğini söylüyor o levelinde ve ben sadece 40-50 sp harcıyarak baya kaliteli bir duruma gelebileceğinizi garantileyebilirim. Kesinlikle en azından lvl1 cold verin. %15 civarı buza çeviriyor(stun) ve her seferinde %40 civarlarında slow çakıyor buda rakibinizi baya bi güçsüz duruma düşürür. O size 1 tane vurabilirken siz 3-4 tane saydıracaksanız. Vede lightning verek wind walk açmanız. Archer ise rakibiniz rahatcana ulaşabilmeniz için yoksa cold+archer'a yaklaşmak pek kolay değil hele hele birde buz'a dönüştünüzmü olay kötüleşiyor tabi onu yakalarsanız rahatcana öldürebilirsiniz. Force olayı'da çok iyi bana göre ama tabi en son lvlinde(647sp civarlarında istiyor); %35 hp reg. %35 mp reg.'e sahip oluyorsunuz bide armor var ahanda ölümsüz oluyorsunuz. Ama bana göre cold+lightning işinize çok yarar hele hele archer iseniz cold+light'ı öneririm. Vur kaç ile çok rahat alırsınız.(tabi bu lagda nah alırsınız)[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar