hildor_gunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Uo.com dan 15 günlük trail ı indirdim, avrupa server ına girdim kimse yok gibi bişi, 1-2 kişi çıkarsa karşıma anca bi ''hello'' diolar sora gidiolar, napıcağıma anlayamadım, daha önce free shard larda oynadmıştım en az 50-60 kişi olurdu, resmi serverda daha fazla adam beklio insan!! Eğer ban bi kaç tavsiyede bulursanız hangi server oynamalıyım gibi, memnun olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 avrupada oynayan arkadaslar var, eger gorursem sana yardim etmelerini isterim, ben sahsen atlantic de oynuyorum aktif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 eu dayım ben msn:[email protected][signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cheapsake ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Cheapsake ... hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar