joel_barish Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Arkadaslar Gnomish engineering secimini nasıl yapıyoruz? Bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 önce yeterli skill puanın olması lazım sonra zaten o seni yönlerdirir en azında ben öle biliyorum[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 booty bay de master engineer var. ordan seçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aYRIM ZAMANINA GELDİĞİNDE HANGİ ENGİNEERİNGİNG (pardon caps) quesrini yaparsan o yönde ilerliyorsun yani ben goblin olcam tataaa olmuyor birkaç gereksiz item yaptırıyor sana sonra oluyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 teşekkürler : ) daha skill 240 o yüzden cıkmamıs,260 da cıkıomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gnomish engineer amcadan veya goblin engineer amcadan alıcan questi seçim yaptıgında. IFde tramin önünde gnome engineer abi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: joel_barish, 02 Aralık 2005 14:15 tarihinde demiş ki: teşekkürler : ) daha skill 240 o yüzden cıkmamıs,260 da cıkıomuş. Yanlışın var, ben daha 220'deyim ve Gnomish Cloaking Device'ı aldım ve yaptım, yani quest 200'de geliyor. bence sen ana şehirlerdeki engineerlara bi göz at, onlar seni barens'e yada bootbay'a gönderecekler. ordan sonrası kolay zaten, bi kitap okuyacaksın ve 3 parça eşya yapacaksın, sana bi üyelik kartı veriyor, ondan sonra artık skillin arttıkça gidip öğreniyosun.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gnomish cloaking device yapmak için gnomish engineer olmaya gerek yok.[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar