arar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yol yapıldı mı yoksa yine geçen sene ki gibi izdaham mı olacak?[hline]there is no dark side of the moon really, matter of fact it's all dark
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben ilk maça gitmekten vazgeçtim haberlere kesin cıkar zaten bi görüp ona göre gidecem sonradan yapıldı diyorlar ek yol açmışlkar ve otopark da bitmiş ama gözümle bi görem :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gazetede yol falan yapildi diodu resimde vardi adamlar yol yaparken :). sofya maçına kadar hepsi olcakmış[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 heh ben gidecektim (maksat olimpiyat stadını görmekti), stada 5-10 km kala yoğun trafiği gördüm geri döndüm, iyi ki de gitmemişim elektrikler falan kesildi direk rezalet :) dönüşte nasıl oldu bilmiyorum..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 gidiş gene iyidde cıkışta milyonlarca kişi huraa die dalıo zor yani eve donmek[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 maçta arkada pankart olarak "yine düştük yollara" yazısı vardı babacumla senkronize bi biçimde yarıldık[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 elektriklerin gitme isi olmamis, fenerbahceye patentli o taktik...
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ayıp oldu di mi fenerimize bi dahaki sefere başka bi yol bulmalı[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 elektriklerin kesilme olayının şimdi olduğu iyi oldu şampiyonlar ligi maçında olmasından iyidir.Sofia maçına kadar düzeltirler. Böyle tersliklerin erken olması hep iyidir.[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: jankis, 10 August 2003 22:49 tarihinde demiş ki: ayıp oldu di mi fenerimize bi dahaki sefere başka bi yol bulmalı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) ahhaha :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
emreboztepe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ya arkadaşLar daha demin soru sordum yanıtLamadınız mı?[hline]st!ng
Öne çıkan mesajlar