xarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 lise 2 nin sonunda eşit ağırlıklıdan fene geçmiştim.[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 önemsiz bir insan oldugunun kanisina vardiim icin nickinede dikkat etmedim acikcasi ha xirion ha xarion dis kapinin mandali cani sikilipta bulasacak adam arayan bebenin biri...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba bende +6 gigayla 61 lvlde talos kesmistim inanmayanlar inanmamaya devam etsin cünkü SS gösteremem su an lvlim ne 61 ne de +6 gigam var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hı hım..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Gözde keşke adını vermeseydin...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 neden banlanmıştım biliyomusun bu banladığımı gururla söylediğimi iddaa eden arkadaş gibi bi başka bir mal arkadaş sınırlarımı zorlamıştı bende haddimi aşmıştım öle banlandım ayrıca uzun süredir bu forumdayım senin gibi şuursuzlar olduğu sürece ben daha çok banlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Todesengel, 30 Kasım 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Gözde keşke adını vermeseydin... Bana özel msj atmalarına gerek yok =] ıtem miş şuymuş buymuş yok zaten, oynama amacımı söyledim.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben senin chtin setini hazrılamya başladım iki tane +6 parça set oldu tamamlayınca verecem şu an anlamıyor olabilirsin ama öğrendikçe değerli olduğunu anlarsın:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: holigun_tr, 30 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: neden banlanmıştım biliyomusun bu banladığımı gururla söylediğimi iddaa eden arkadaş gibi bi başka bir mal arkadaş sınırlarımı zorlamıştı bende haddimi aşmıştım öle banlandım ayrıca uzun süredir bu forumdayım senin gibi şuursuzlar olduğu sürece ben daha çok banlanırım bence kesmelisin...[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bencede holi ne güzel susmustu :([signature][hline]IHaveAGudGunBaba bende +6 gigayla 61 lvlde talos kesmistim inanmayanlar inanmamaya devam etsin cünkü SS gösteremem su an lvlim ne 61 ne de +6 gigam var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 holi muted for 5 days:D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İyi ki güzel topic dedim , hemen patlatmissiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: PiCaLLo_TR, 30 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: İyi ki güzel topic dedim , hemen patlatmissiniz :( baba ayıp etmişsin.. sana topic mi yok?..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: xarion, 01 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki: said: PiCaLLo_TR, 30 Kasım 2005 21:39 tarihinde demiş ki: İyi ki güzel topic dedim , hemen patlatmissiniz :( baba ayıp etmişsin.. sana topic mi yok?.. Bu topicmi guzel? ben sana masal kitabi yollim Pamuk prenses ve 7 cuceler :) Bu baslikta ne tartisilacakta patlamicak annamadim zataa :D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 01 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 JadeReal kusura bakma seni tanımıyorum, ama ben öyle gelip de "Aga yardım pls" topikleri açamam.Benim anlayışım budur.Sevmemişsen de saygı duyarım.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Sabrina, 01 Aralık 2005 15:19 tarihinde demiş ki: JadeReal kusura bakma seni tanımıyorum, ama ben öyle gelip de "Aga yardım pls" topikleri açamam.Benim anlayışım budur.Sevmemişsen de saygı duyarım. E buda "Aga yardım pls" in baska versiyonu olmus ;) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zuzuzu Sabrina iice sardin saka maka :D Lvl kac oldun ?[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: bilinc, 30 Kasım 2005 07:12 tarihinde demiş ki: Yazık olmuş şiirsel anlatmışsın oyunu... Ama içersi 'kıro' dolu haberin yok.... :lol: +8/80 :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 49 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: JadeReal, 01 Aralık 2005 15:24 tarihinde demiş ki: said: Sabrina, 01 Aralık 2005 15:19 tarihinde demiş ki: JadeReal kusura bakma seni tanımıyorum, ama ben öyle gelip de "Aga yardım pls" topikleri açamam.Benim anlayışım budur.Sevmemişsen de saygı duyarım. E buda "Aga yardım pls" in baska versiyonu olmus ;) :) hahaha.. jade ya insan olsa bagrina basardin yardim istemeden yardim ederdin orc oldu diye kiskandin demi :D[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: hahaha.. jade ya insan olsa bagrina basardin yardim istemeden yardim ederdin orc oldu diye kiskandin demi Hayir ben annamadim her sacma topic cop kutusuna gidiyor :) bu niye duruyor? :) Kimisi mendil acar " aga yardim pls " der kimisi keman calar sapka uzatir bu ikinciye benzemis :) Sabrina siir yazip yardim topluyo ahahaha Humanlara lazim degil boylesi ayrica birine benzettim Sabrinayi :D :D Cunku demin bir forumda buyuk harf yazan arkadasa soyle cvp vermisti silindi baslik " Caps the lock off maaaaaan" yani sanirim buyuk harf yazma demek istedi Sizce kime benzedi? :D :D byeeeees :D :D :D :D [Bu mesaj JadeReal tarafından 01 Aralık 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Demek ki saçma deilmiş.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 KE den rp olurmu hala şüpheliyim :S[signature][hline]KO oynarken tribe girenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kızın1i jade_real al birini vur ötekini birbirinden farkı yok güsel giden topic cıvıttın elleşme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 iki defa gitmiş sory :D [Bu mesaj -Cursed- tarafından 01 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: -Cursed-, 01 Aralık 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Kızın1i jade_real al birini vur ötekini birbirinden farkı yok güsel giden topic cıvıttın elleşme:D eheheh ben hicbir benzerlik goremiyorum yani su forumlari okuyanda farki anlar ama kizin1 i burdaki cogu beyden iyi bunu da solim:) Bu arada Sabrina orada yanlis olanin ne oldugunu anlamamissin hala :D :D :D " Caps the log off maaaan" ???? mi denir lol :D :D ( bakin sizin icin basligi aktif tutuyorum ama hala cop kutusuna gitmedi :D :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar