Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "Murtaza'nın ve benim yoğun uğraşlarımızla oyuna başladım bugün =] Temellerini attık." Adım Aranel Calanor, elf kökenli bi karus'um; Oyuna kalabalık bi şehirde başladık.Kendimi direk boş bi köşeye attım.Sonra ilk başta şehir dışına çıktık.Köprüden geçtikten sonra küçük ve kalabalık bi alana geldik.Earth worm avlamaya başladık.İlk harçlığım olan 26 coins'i de ellerimle aldım =] Ardından öğrenmeye dvm ettim, o da öğretmeye.Uzun süre teker teker avlandık.Ardından yollarımız şimdilik ayrıldı.Ben kısa bi dünya keşfine çıkacağım =] Bu arada karşılaşacağım her türlü canlı için merak içindeyim.İyisi de kötüsü de çıkacak, bi şekilde etkileşime gireceim.Sonunda da maceramı tamamlayıp sizi bırakacağım. Artık siz orc lardan biriyim, maceramı tamamlayıp terk-i diyar edeceğim..[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ;)[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 HeHe[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bende bir orc olarak etrafa cicek bocek daıtıcam elf olacam:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 KO forumuna gelip gelip dagilin demiyeceksin yani artik :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sabrina, 29 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: "Murtaza'nın ve benim yoğun uğraşlarımızla oyuna başladım bugün =] Temellerini attık." Adım Aranel Calanor, elf kökenli bi karus'um; Oyuna kalabalık bi şehirde başladık.Kendimi direk boş bi köşeye attım.Sonra ilk başta şehir dışına çıktık.Köprüden geçtikten sonra küçük ve kalabalık bi alana geldik.Earth worm avlamaya başladık.İlk harçlığım olan 26 coins'i de ellerimle aldım =] Ardından öğrenmeye dvm ettim, o da öğretmeye.Uzun süre teker teker avlandık.Ardından yollarımız şimdilik ayrıldı.Ben kısa bi dünya keşfine çıkacağım =] Bu arada karşılaşacağım her türlü canlı için merak içindeyim.İyisi de kötüsü de çıkacak, bi şekilde etkileşime gireceim.Sonunda da maceramı tamamlayıp sizi bırakacağım. Artık siz orc lardan biriyim, maceramı tamamlayıp terk-i diyar edeceğim.. Yazık olmuş şiirsel anlatmışsın oyunu... Ama içersi 'kıro' dolu haberin yok....[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ahahaha saka gibi bunun benzeri bi rp yi gecen ben nighthunter666 ya msnden durup dururken sallamistim xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende sana marlon uykusuzum kasamam demistim galba :D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 eet.. bana rp yapma diyip okumak icin zmn bile ayirmdin :<[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 cok uzun zaman oldu rp yapmayali :S uykuzdum birden üsendim affet beni marlon der bir köseye cekilerek sessizce aglamaya baslar :D:D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: NightHunter666, 30 Kasım 2005 07:30 tarihinde demiş ki: :D:D:D baya uzulmus gozukuon §_§[signature][hline]CamthalionTasardur 62 atm but going to 63 see ya 10 day later =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nese ben kacar yaf %14 mu ne kastim aylar sonra Lvling e baslayan birini cok etkiliomus... hade g night guys T_T bu arada Sabrina hayirli olsun isalla masterini actigin gunude gorcez =p[signature][hline]CamthalionTasardur 62 atm but going to 63 see ya 10 day later =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Marl0_on, 30 Kasım 2005 07:31 tarihinde demiş ki: said: NightHunter666, 30 Kasım 2005 07:30 tarihinde demiş ki: :D:D:D baya uzulmus gozukuon §_§ onlar rpden bagimsiz olan gülüceklerdi 2 sira bosluk war dikkat et :D neyse git yat hadi bugün tehliqenin yaninda cok kutu topladin yorulmussundur :D:D[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben demedim ki ben kutu topliim diye adam dedi sen kutu topla diye ( ole demese leech yapcaktimda neyse :P )[signature][hline]CamthalionTasardur 62 atm but going to 63 see ya 10 day later =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 elf kokenli karus nası oluyo onu annamadım ben. babası orc annesi elf filan mı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Sabrina, 29 Kasım 2005 22:09 tarihinde demiş ki: "Murtaza'nın ve benim yoğun uğraşlarımızla oyuna başladım bugün =] Temellerini attık." Adım Aranel Calanor, elf kökenli bi karus'um; Oyuna kalabalık bi şehirde başladık.Kendimi direk boş bi köşeye attım.Sonra ilk başta şehir dışına çıktık.Köprüden geçtikten sonra küçük ve kalabalık bi alana geldik.Earth worm avlamaya başladık.İlk harçlığım olan 26 coins'i de ellerimle aldım =] Ardından öğrenmeye dvm ettim, o da öğretmeye.Uzun süre teker teker avlandık.Ardından yollarımız şimdilik ayrıldı.Ben kısa bi dünya keşfine çıkacağım =] Bu arada karşılaşacağım her türlü canlı için merak içindeyim.İyisi de kötüsü de çıkacak, bi şekilde etkileşime gireceim.Sonunda da maceramı tamamlayıp sizi bırakacağım. Artık siz orc lardan biriyim, maceramı tamamlayıp terk-i diyar edeceğim.. cidden böyle güzel rp yapabilen birinin bu oyuna gitmesi kötü olmuş..zaten yakında anlarsın...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 isin tolkien boyutlarina ineceksek elf kökenli orc (oyunda karus olabilir adi) kelimesi zaten yannis bir kelime orclar dark elflerin evrim gecirmish halidir...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "aga" sen onu bırakta kosp'un son versiyonu var mı? :-P[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sevgili sabrina 40 olduğun zman bi hafta içinde 50 sin sana sözüm var unumadım ama dün uyuya kalmışım :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1 hafta içerisinde lvl 40 dan level 50 e çıkarıcaksın ha? cık cık cık.. DAha iyi bi söz verebilirdin.[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Murtaza imzandaki şiir ya da şarkı dizelerinin ilk harflerinden Tiiit çıkıyo... Sanki memeye özlem duyan bir manyağın çığırışı gibi lol. Sabah sabah nerden öle bişi gördüysem...?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Murtaza, 30 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki: 1 hafta içerisinde lvl 40 dan level 50 e çıkarıcaksın ha? cık cık cık.. DAha iyi bi söz verebilirdin. yaprasam o charın üsütnü düzersin tamammı günde 25 saat uruk tron kesiyorum[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: holigun_tr, 30 Kasım 2005 09:18 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 30 Kasım 2005 09:10 tarihinde demiş ki: 1 hafta içerisinde lvl 40 dan level 50 e çıkarıcaksın ha? cık cık cık.. DAha iyi bi söz verebilirdin. yaprasam o charın üsütnü düzersin tamammı günde 25 saat uruk tron kesiyorum lol 25 saat :S o charı 2 günde 40 dan 50 yaparlar : ) dts de kasılırsa tabi yine günde 25 saat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yanlish yere yazdm sanirim, alakalanacak olmayacak... [Bu mesaj mrproblem tarafından 30 Kasım 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben tek başıma yaparım dioırum öbür türlü alırım golem partisine 1 günde 50 olur hayret bişey aman sizemi laf anlatacam[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar