Ani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya lvl 20 glave bi karakterim var white tiger kesiorum kasmak baya zor e bunun lvl 40 45 leri war ozaman knigth dan 1000 kat wow dan 2000 kat daha zor yoksa benmi yanlş kasiyorum lvl i yuksek arkadaşlar aciklarmi cok zooor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Quest yap. http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=36[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Walla hem quest yapacaksın hemde kendinden ya bi seviye düşük yada aynı seviyedeki yaratıkları keseceksin.Kendinden yüksek level yaratıkları kesersen daha fazla exp alırsın fakat daha yavaş gelişirsin.Maliyetide çok olur. Bu arada hiçbir questi atlama.Hepsini tamamla.Onlardan gelen Explerde oldukça işine yarıyacak.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 quest yapmak iyi bir fikir olabilir...[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sadece quest yapılarak gayet hızlı lvl kasılıyor. hem quest yaparken max xp alıosun hem de quest sonunda bol bol xp veriyor zaten[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu gece girdim lvl 8 oldum çıktım =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar