Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Çok sevdiğimiz bu oyunun yayılmasını sağlamak ve insanların bu oyunu öğrenmesi için bir guide hazırlayalım diyorum(sıkça sorulan sorulardan farklı olarak. Ben silkroad onlinenın offical sitesindeki yazıları çeşitli translatorlar ve kendi engin ingilizce bilgimle türkçeleştirmeye başladım. Bana yardımcı olmak isteyenler hem topiğe mesaj atsın hemde bana pm ile ulaşsın lütfen....[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 biraz bekleerseniz :) akşama kadar :P size sağlam bi guide hazırlamaya çalışırım eheh :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: BeIlow, 02 Aralık 2005 13:00 tarihinde demiş ki: biraz bekleerseniz :) akşama kadar :P size sağlam bi guide hazırlamaya çalışırım eheh :) lol BeIlow başka işin yokmu senin mmo dan başka :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 var akşama kadar dedim bak :P akşam olana kadar stüdyo ya gidicem sonra arklarla kafa çekicez artık akşamda oturup hemen bi guide hazırlarım :P artık guide hazırlamaktan lvl atladım ehehe :D[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar