Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pot Yapımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu priest olayından hiç çakmadıımdan size sorim dedim.60 lvl bi priest var skill pointleri heale 60 verdim yani kısacası full healer yaptım pot yapabilmek için.şimdi bana pot yapımını anlatacak bi babayiğit varmı? :D bide pot yapmak için master olmak gerekiyomu?[signature][hline]Lvl: 66
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Sundrieste kağıtları var gider onları alırsın. Sonra potçudaki en ucuz hp potu da alırsın. Rabiadaki in hostesin yanındaki yengeye verirsin. Yaklaşık maliyeti 2300 coins falan tutuyor olması lazım...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
evet yapılıyor. sundriesten 2200 coinslik kağıtlardan alacaksın. healing ci amcadan da en küçük şişelerden. grand priest murka dan en alttakini seçip 720 lik pot yapılıyor.
Mesaj tarihi:
walla bunların hepsini yapıyorum ama bi türlü olmadı sanırım master olmak gerekiyo?[signature][hline]Lvl: 66
Name: Xrated / KittiesT_T
Class: Warrior
Nation: Karus
Mesaj tarihi:
Master olmalısın ve 70 coinlik potlardan alıcaksın bide 2200 lük kağıtlardan 1 seferde 180 tane yapabiliosun (10 ar 10 ar )[signature][hline]server:Ares
class:Elmorad Wairor
lvl:64
np:50k
Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ...
Mesaj tarihi:
60 skill point heal a verirsen yapabilirsin 720 pot..[signature][hline]nick:faramir_of_gondor
server:beramus
race:elmorad
lvl:60
job:assasin/kasar hud
np:3xxxx en son böle idi:D
clan:_justice_4_all
Mesaj tarihi:
hurafe bence
normalde yapılıyorsa bile sundies de kağıdı olması gerek, kağıdı olmadığından yapılamaz şu an.[signature][hline]

Shadow Knight
61 - %70
1xx.xxx NP
(62 gıdım kaldı ha gayret)

[Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.]
Mesaj tarihi:
720lik yapılıyo diye biliyorum ben en azından benim tanıdıgım 720lik basıyo ??[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Mesaj tarihi:
said:
PSX, 29 Kasım 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
benim presitim var potlar 5 k dan alıyom ondan :P

Kazıkçıymış... Ben 3.5-4 k civarı alıyorum...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
clana beleşşşşşşş :P[signature][hline]

Shadow Knight
61 - %70
1xx.xxx NP
(62 gıdım kaldı ha gayret)

[Bu mesaj hippo tarafından sık sık değiştirilmektedir.]