HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Evet beyler sizce bu adamdan daha iyi bunalım yazan varmı türkiye'de ? Şahsen ben Demirkan'ı çok sevdim hergün dinliyorum (sebebleride var:()[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: hellspe, 01 Aralık 2005 11:28 tarihinde demiş ki: yavuz çetin biliyorum ustteki mesajı quotelamak yasak ama okadar haklıki sessiz kalamadım.. Yavuz Çetini kaç kişi bilirki su koca turkiyede?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 angelina jolie[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Lopeth, 01 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: angelina jolie o yazdırana giriyo[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bunalım mı?yav güldürmeyin beni allahaşkına, gidin erkan oğur, bülent ortaçgil falan dinleyin, hiç değilse hüzün'ün nası bişey olduğunu öğrenin..demir demirken solo albüm çıkardığı için bunalıma soktu beni, ama şarkılarıyla değil, pentagramı bırakmasıyla..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Slider Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 sağlam gitarist ama... solo albümünüde beğendim ben.
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Turkiyenin rn ii solo gitaristlerindendir ama albumunu begenmiorum cok
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Stifler, 01 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: said: Lopeth, 01 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: angelina jolie o yazdırana giriyo lol[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Öne çıkan mesajlar