geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 4v4 ,584c turnuva ödüllüymüş bir de. Burda oynıyanların ben sana sarı büyüyü atsam ölürsün diye söylediklerini duyuyorum. Zaten bir pati buluşması gerekiyordu dotacılar arasında bu da fırsat olur bize. Herkes takımlarını kursun :p
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iyide böyle topic açılmaz hangi günlermiş şartları neler miş ödülü neymiş detaylı yazman lazım ayrıca adeks nerde bilmeyende var adresini de yazıcaksın falan..[signature][hline]*
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 reisim dynamickim. daha yeni asılmış ilanı. önce gelen başvurulara bakıcaklar herhalde sonrasında o sordugun bütün şeyler belli olucaktır. şu an verebileceğim tek cevap adeksin adresidir, beşiktaş'ta tansaşın arkasında. daha iyi anlatamıyorum :)
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 500 milyondu sanirim ancak bu cumartesiymis duyduguma gore? katilamadigima yanarim! cok sikisik bir gune denk geldi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Admin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu cumartesi mi heh işim olmaz zaten bugun bitti vizelerim salı günü var bitane ona girip perşembe günü geliyorum ist a :) adeks de lan parti atarız bi ayar cekelim şuna bulusma bölümünde topic var[signature][hline]*
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 maksat lan'da oynamak zaten. ama 500M de iyi para :p
muRq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende gelcemm[signature][hline]Some are born White, Some are Born Black But the Chaos Chooses No Color!
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Adeks'in ilanında detaylı bilgi almak için aranması gereken numara : 0212 2270066 Biri arayıp öğrensin de buraya yazsın.
Lyrent Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Off ster rekorsun ya. Arayıp sorsana be, utanıyor adam haha.[signature][hline]G 3 N K
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hmm.. Cumartesi dediginiz bugun mu oluyor?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior
Syn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Koca günümü dota için harcayamam.[signature][hline]
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Lyrent adam arama parasında evi ist. dısında bildigi kadarıyla (bursa) ist de okuyoyurta falan kalıyorsa napın cocuk ankesörlü telefonmu arıycak ceptende tuzlu olmasın yazık.. :)[signature][hline]:))) !!! ........................
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 peryton'um iyi savunmuş beni. yok çekiniyor muşum, yok utanıyor muşum :p
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 15 güne kadarmış başvuru. Diğer mevzular belli değil.
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 o sarı buyu atarsam olursun laflarına baklmayın cok kral adamlar vardır aralarında hele 3. kat sigaralı bolumde paso landan maclar olur hepsi olmasa da cok kaliteli adamlar var ooole girerim ezerim die dalmaayın :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 valla bir kere oynamıstım 0 a karsı gitmiştim. ayrıca çok küfür ediyorlar. [Bu mesaj geffen tarafından 27 Kasım 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abicim waxxi de de 41-0 yapılıyo ama kötü yer mi???? denk gelmiş sana ööle.. bi de günün saati de önemli... ayrıca çoook küfredilir doğru ama ortam bayaa eğlenceli... bi de dotayı landan oynadığında nsıl küfretmiyeceksin :-P ben nerdeyse her akşam adeksteyim buyrun gelin bi patates kızartması ısmarlıyayım...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Erawe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Adeks'e 1 kere geldim onda da saat 10 felandı aksam sabahlamıstık, cok güzel bi ortamı var, küfür olması bişey değil bence cünki hayatın heryerinde küfür var etmiyorum diyen kişi yoktur yane :) Turnuva onumuzdeki cumartesi icin gecerliyse takım'ı toplar giderim walla :)
Enchantres Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Beşiktaş ADEKS 2 demi turnuva beyler... anladıgım kadarıyla olee... Biz gelmek isteriz ztn gelirsekte iii oyunlar çıkar nede olsa istanbul 2.si takımız... :P
DeathLord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hayır turnuva adeks 1 de ayrıca ufak bi bilgilendeirme adeks 2 ve adeks 1 bildiim kadarıyla ayrıldı yani butun baglarını kopardı adeks 1 de aksam ki haftasonu olması tavsiye edilir 3. kat sigara icilen bölümü deneyin zaten saat 10 dan sonra dier bölümlerde fazla insan kalmadığını görürsünüz küfür olayına da abi ben waxxi den oynarken kendimi tutamayıp küfrettiim oluo bide sizi sinirlendiren kişiyle aynı odada olduğunuz düşünülünce iş brz kopuo tabi. ama yine de baya eğlenceli oluo ve çok komik bi ortam tavsie edilir :)[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bizde girecektik ama ters geldi bize turnuva olmadi zaten biz soyledik diye turnuva oluyordu biz giremeyince iptal edildi hahah[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: turambarturin, 28 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki: abicim waxxi de de 41-0 yapılıyo ama kötü yer mi???? denk gelmiş sana ööle.. bi de günün saati de önemli... ayrıca çoook küfredilir doğru ama ortam bayaa eğlenceli... bi de dotayı landan oynadığında nsıl küfretmiyeceksin :-P ben nerdeyse her akşam adeksteyim buyrun gelin bi patates kızartması ısmarlıyayım... abisi oynarız beraber.. bir kere oynamadım ben o adamlarla onu söyliyim önce. neyse mühim değil.
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bak arkadaşım(:-P) deli etme adamı!!! yok ben harbi harbi davet ettim insanları, kendi adıma noob değilim ancak pro seviyesine de ulaşmadım... keyifli oyun olur yani... ama yinede tekrarlıyorum sarı ışık falan görmedim duymadım adekste[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 adın gibi emin ol ben duydum.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 duymuşsan duymuşsundur ne diyeyim, 130 bilgisayarlı internet kafede olabilir ama bu genele yansımaz kesinlikle...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Öne çıkan mesajlar