Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Adeks'te 4v4 turnuva

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4v4 ,584c turnuva ödüllüymüş bir de. Burda oynıyanların ben sana sarı büyüyü atsam ölürsün diye söylediklerini duyuyorum. Zaten bir pati buluşması gerekiyordu dotacılar arasında bu da fırsat olur bize. Herkes takımlarını kursun :p
  • Admin
Mesaj tarihi:
iyide böyle topic açılmaz
hangi günlermiş şartları neler miş
ödülü neymiş detaylı yazman lazım
ayrıca adeks nerde bilmeyende var adresini de yazıcaksın falan..[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
reisim dynamickim. daha yeni asılmış ilanı. önce gelen başvurulara bakıcaklar herhalde sonrasında o sordugun bütün şeyler belli olucaktır.
şu an verebileceğim tek cevap adeksin adresidir, beşiktaş'ta tansaşın arkasında. daha iyi anlatamıyorum :)
Mesaj tarihi:
500 milyondu sanirim

ancak bu cumartesiymis duyduguma gore?

katilamadigima yanarim!
cok sikisik bir gune denk geldi.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Admin
Mesaj tarihi:
bu cumartesi mi heh işim olmaz zaten bugun bitti vizelerim
salı günü var bitane ona girip perşembe günü geliyorum ist a :)
adeks de lan parti atarız bi ayar cekelim şuna
bulusma bölümünde topic var[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Lyrent adam arama parasında evi ist. dısında bildigi kadarıyla (bursa) ist de okuyoyurta falan kalıyorsa napın cocuk ankesörlü telefonmu arıycak ceptende tuzlu olmasın yazık.. :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
o sarı buyu atarsam olursun laflarına baklmayın cok kral adamlar vardır aralarında hele 3. kat sigaralı bolumde paso landan maclar olur hepsi olmasa da cok kaliteli adamlar var ooole girerim ezerim die dalmaayın :)[signature][hline]fuck the fucking fuckers
Mesaj tarihi:
valla bir kere oynamıstım 0 a karsı gitmiştim. ayrıca çok küfür ediyorlar.

[Bu mesaj geffen tarafından 27 Kasım 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abicim waxxi de de 41-0 yapılıyo ama kötü yer mi????
denk gelmiş sana ööle.. bi de günün saati de önemli...
ayrıca çoook küfredilir doğru ama ortam bayaa eğlenceli...
bi de dotayı landan oynadığında nsıl küfretmiyeceksin :-P

ben nerdeyse her akşam adeksteyim buyrun gelin bi patates kızartması ısmarlıyayım...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Mesaj tarihi:
Adeks'e 1 kere geldim onda da saat 10 felandı aksam sabahlamıstık, cok güzel bi ortamı var, küfür olması bişey değil bence cünki hayatın heryerinde küfür var etmiyorum diyen kişi yoktur yane :)

Turnuva onumuzdeki cumartesi icin gecerliyse takım'ı toplar giderim walla :)
Mesaj tarihi:
hayır turnuva adeks 1 de ayrıca ufak bi bilgilendeirme adeks 2 ve adeks 1 bildiim kadarıyla ayrıldı yani butun baglarını kopardı adeks 1 de aksam ki haftasonu olması tavsiye edilir 3. kat sigara icilen bölümü deneyin zaten saat 10 dan sonra dier bölümlerde fazla insan kalmadığını görürsünüz küfür olayına da abi ben waxxi den oynarken kendimi tutamayıp küfrettiim oluo bide sizi sinirlendiren kişiyle aynı odada olduğunuz düşünülünce iş brz kopuo tabi.
ama yine de baya eğlenceli oluo ve çok komik bi ortam tavsie edilir :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bizde girecektik ama ters geldi bize turnuva olmadi zaten biz soyledik diye turnuva oluyordu biz giremeyince iptal edildi hahah[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
said:
turambarturin, 28 Kasım 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
abicim waxxi de de 41-0 yapılıyo ama kötü yer mi????
denk gelmiş sana ööle.. bi de günün saati de önemli...
ayrıca çoook küfredilir doğru ama ortam bayaa eğlenceli...
bi de dotayı landan oynadığında nsıl küfretmiyeceksin :-P

ben nerdeyse her akşam adeksteyim buyrun gelin bi patates kızartması ısmarlıyayım...

abisi oynarız beraber.. bir kere oynamadım ben o adamlarla onu söyliyim önce. neyse mühim değil.
Mesaj tarihi:
bak arkadaşım(:-P) deli etme adamı!!!
yok ben harbi harbi davet ettim insanları, kendi adıma noob değilim ancak pro seviyesine de ulaşmadım... keyifli oyun olur yani...
ama yinede tekrarlıyorum sarı ışık falan görmedim duymadım adekste[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
  • Yeni Oluştur...