LordOfBlood Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Beyler HoI2ye ek paket geliyormuş, Sovyet ve Amerikan Çekişmesini konu ala bir oyun. 26 Nisanda çıkacakmış[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 merakla beklyirouz o zman[signature][hline]bencede.
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yaklaşık 2-3 hafta önce paradox forumlarında yeni proje ne olsun diye tartışıyoduk çoğunluk eu3 isterken biçok kişide ve ben MMORPG Eu istiyoduk.Ama paradox bombayı patlattı 1936-1956 sanırım tarihleri arasinda geçicek ve alternatif senaryolar eventler olucakmış.En önemli özellik intelligence ayri bi tab altinda düzenleniyo.Mesela bi ülkenin işte proction a research larina bakabiliyosunuz.
behran Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ooo gzl uzun zmandır beklediğim haberdi bu.Acba paradox n yenisi ne olcak diodum sanrım bu ek ten sonra EU 3 gelir gelmeli[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios
Murk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Oyundan birkaç tane ekran görüntüsü. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=219936[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Öne çıkan mesajlar