Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asdafda monsterkill banlandı XD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zuhahhaa
Pek bi minnosh
ahaha :D
insanın o yeşil yanaklarını sıkası gelio :D
Walla elimden geldiğince dalmamaya çalışıomda
Ele yabana gitmesin nps i :D
Dimi yani :D
[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga
LvL : 62
Job : Blade Master
Server : Ares
Clan : PaTRiot
Nps : 9xxx (up up up) :D
Mesaj tarihi:
said:
Bjork, 01 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
zuhahhaa
Pek bi minnosh
ahaha :D
insanın o yeşil yanaklarını sıkası gelio :D
Walla elimden geldiğince dalmamaya çalışıomda
Ele yabana gitmesin nps i :D
Dimi yani :D

ahaha orası ole insanın ustune basası geliyo bocuq gibiler amaa simdi Policimin isminden de dolayı olabilir bolee miniik hafiif ve sanki cok bi narin hali var :) vurasım gelmiyo
Mesaj tarihi:
ayıp ayıp 2 warriorsunuz ulan napayım ben orda :D Jade gelicem humanlara karar verdim afdsadf orc'lar yalan dfewfgasf :D[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:120k+
Clan:Sacred
gitmee yalvarırım yanlız koma beni bebekkk dünyalara güzeli biricik bebekk hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebekkk alem yıkılsa ararıımmmm bebek güzelll bebek tatlı bebek nazikk narinn bebekkkk :D
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 01 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ayıp ayıp 2 warriorsunuz ulan napayım ben orda :D Jade gelicem humanlara karar verdim afdsadf orc'lar yalan dfewfgasf :D

Bekliyoruuuuuzzz yasasiiin
Mesaj tarihi:
Poli aklınmı yok human olacan...seni uzun beyazımsı cübbenle belini kıwıra kıwıra nowa atarken düşünemiyom...1234567123445kişi gezersiniz artık cz de kime wurduğunu anlayamazsın ks nin allahı orda be bırak gitsin 50 np:D:D:D:D
Mesaj tarihi:
said:
exclamation, 01 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Poli aklınmı yok human olacan...seni uzun beyazımsı cübbenle belini kıwıra kıwıra nowa atarken düşünemiyom...1234567123445kişi gezersiniz artık cz de kime wurduğunu anlayamazsın ks nin allahı orda be bırak gitsin 50 np:D:D:D:D

ahahahah hic te diiil artık orc tarafinda o dediklerin ben policimi bekliyorum o kurbaga prens buyusunden kurtulcaaaak veeee insan olucaak
Mesaj tarihi:
said:
NAYTONLAYN, 01 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
tüm KO öpse o prens olamaz
k1z1n1i öpsün dicem ama o zamanda volcanic rocka felan dönüşürsün kötü olur ehue

;) :) bilemem kim opcek ahahahah ama bekliyoruz biz onu etekleri yerleri surten kucuk yere yakın yesil bisi olmaktan kurtulup dunyaya yukardan bakıcak :)
Mesaj tarihi:
alla alla orc tarafında demek sen artık np hırsıyla humanlarıda orc görüyo olma,,heryerdesiniz yaa,,amip gibi bölünüyonuz resmen anında 122345 human oluweriyo...
pess walla pess...:D:D:D
Mesaj tarihi:
benım anlamadıgım bişi var o olaydan 10 dk önce graderjack da glitchingden ban yedı ama onun gününü yazmadı 10 sonra monsterkıll yedı sadece 3 gün bunu anlayamıyorum
Mesaj tarihi:
valla ks ms human side daha iyidir belki ama gm'ler izin vericekmi emin degilim bildiginiz gibi areste dengeler saglanması için human clanı orc yapıldı eh beni alırlarmı karşı tarafa tartışılır :))[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:115k+
Clan:Sacred
Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
  • Yeni Oluştur...