Bjork Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 zuhahhaa Pek bi minnosh ahaha :D insanın o yeşil yanaklarını sıkası gelio :D Walla elimden geldiğince dalmamaya çalışıomda Ele yabana gitmesin nps i :D Dimi yani :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Bjork, 01 Aralık 2005 12:46 tarihinde demiş ki: zuhahhaa Pek bi minnosh ahaha :D insanın o yeşil yanaklarını sıkası gelio :D Walla elimden geldiğince dalmamaya çalışıomda Ele yabana gitmesin nps i :D Dimi yani :D ahaha orası ole insanın ustune basası geliyo bocuq gibiler amaa simdi Policimin isminden de dolayı olabilir bolee miniik hafiif ve sanki cok bi narin hali var :) vurasım gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ayıp ayıp 2 warriorsunuz ulan napayım ben orda :D Jade gelicem humanlara karar verdim afdsadf orc'lar yalan dfewfgasf :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:120k+ Clan:Sacred gitmee yalvarırım yanlız koma beni bebekkk dünyalara güzeli biricik bebekk hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebekkk alem yıkılsa ararıımmmm bebek güzelll bebek tatlı bebek nazikk narinn bebekkkk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: polifonik_osuruk, 01 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ayıp ayıp 2 warriorsunuz ulan napayım ben orda :D Jade gelicem humanlara karar verdim afdsadf orc'lar yalan dfewfgasf :D Bekliyoruuuuuzzz yasasiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laz_palukci_61 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yaw beyler 70'e kasmak için kesin hile yapmıştır zaten. o ban yemiyecek te ben mi yiyecem? :) ....[signature][hline]ID: :enigma Clan: knight quash lvl: 6x np:5x.xxx nationality: orc rival: F9 devil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laz_palukci_61 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 poli one olmuşsun yaw . onlar da ayıbetmiş. iki warriora neyapsın bi bücür:)[signature][hline]ID: :enigma Clan: knight quash lvl: 6x np:5x.xxx nationality: orc rival: F9 devil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 glitch yapmayan kaç tane melee var ki zaten?![signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclamation Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Poli aklınmı yok human olacan...seni uzun beyazımsı cübbenle belini kıwıra kıwıra nowa atarken düşünemiyom...1234567123445kişi gezersiniz artık cz de kime wurduğunu anlayamazsın ks nin allahı orda be bırak gitsin 50 np:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 karusta olsa insan insandır yazık etmişsiniz poliye kalıbındakilere dalsana , ufacık adama dalıyorsun hemde 2 kişi :)[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: exclamation, 01 Aralık 2005 16:07 tarihinde demiş ki: Poli aklınmı yok human olacan...seni uzun beyazımsı cübbenle belini kıwıra kıwıra nowa atarken düşünemiyom...1234567123445kişi gezersiniz artık cz de kime wurduğunu anlayamazsın ks nin allahı orda be bırak gitsin 50 np:D:D:D:D ahahahah hic te diiil artık orc tarafinda o dediklerin ben policimi bekliyorum o kurbaga prens buyusunden kurtulcaaaak veeee insan olucaak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tüm KO öpse o prens olamaz k1z1n1i öpsün dicem ama o zamanda volcanic rocka felan dönüşürsün kötü olur ehue[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: NAYTONLAYN, 01 Aralık 2005 16:15 tarihinde demiş ki: tüm KO öpse o prens olamaz k1z1n1i öpsün dicem ama o zamanda volcanic rocka felan dönüşürsün kötü olur ehue ;) :) bilemem kim opcek ahahahah ama bekliyoruz biz onu etekleri yerleri surten kucuk yere yakın yesil bisi olmaktan kurtulup dunyaya yukardan bakıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exclamation Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 alla alla orc tarafında demek sen artık np hırsıyla humanlarıda orc görüyo olma,,heryerdesiniz yaa,,amip gibi bölünüyonuz resmen anında 122345 human oluweriyo... pess walla pess...:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benım anlamadıgım bişi var o olaydan 10 dk önce graderjack da glitchingden ban yedı ama onun gününü yazmadı 10 sonra monsterkıll yedı sadece 3 gün bunu anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla ks ms human side daha iyidir belki ama gm'ler izin vericekmi emin degilim bildiginiz gibi areste dengeler saglanması için human clanı orc yapıldı eh beni alırlarmı karşı tarafa tartışılır :))[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar