DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Daha önce aradığım bir addon vardı. Sonunda buldum. Bahsettiğim addon bu resimde görmüş olduğunuzdu. Hala betada olan bu addon'u bu adresten indirebilirsiniz.[signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 isin gucun bole cins addonlari takip etmek :) sana uuydum bi dunya add on yukledim kapanmiyo makina simdi ama laf aramisda sekilli gorunuyo :)[signature][hline]İnsanların umudunu kırma.. Belki de sahip olduğu tek şey odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bana neden uydun ben sana yükle demedim ki o kadar addon'u. Sen zaten benim addonları aldın üstüne birde Delidumrul'un addonları yükledin. 50 addon benden 50 ondan geldi. eh bırakta çatlasın senin bilgisayar. Edit: Birde bu addon kullanılarak şekillendirilmiş bir ui göstereyim. Bu ui bana ait değildir internette buldum. [spo1=Ui][/spo] [signature][hline]TABU Kelime: KırbaçAnlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 01 Aralık 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ne kadar sade bir pala ekrani yav benimkinde bos yer yok slotlarda. yeni bisi ekleyeceksem yavniyorum valla neyi cikarsam diye :( yetmiyor barlar valla[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayır noluyo yani böyle olunca :p bi extra bar olayına giriceksin bence o kadar bide raid assist filandır bunlar ne böyle lag yapar lag :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 insomniax ta en son 12 adet bar vardı.. her barda sanırım 10 slot var.. benim ekran bar dolu.. oyunu oynayamıyorum zaten..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Addon olayı çığrından çıkmaya başladı iyice :) Uçak mı kullanıyoruz oyun mu oynuruz bea[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 uzay mekigi :) ozi insommia cok sakat valla makinayi yiyor bende kullanmak istemiyorum acikcasi[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar