sessizgemi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evde reslenmek icin su scripti kullaniyorum fakat evde reslenince anti magic dıyor ve adam hala olu butun forumlari arastırdım fakat sadece işe yarar simonun speleefcte ekle dediği events -e_house yi buldum ama gercek bir cevap yok yani net bir cevap bulamadim bir item attıryorum res bekleme ıtemı ve aynı zamandada bir stone sotne bir sanıye ıonce sonlanıyor ve adam reslenıyor ama ses var goruntu yok yardımcı olursaniz sevinirim simdiden cok saolun
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 on=@resurrect src.tag.nerden src.p 5,5 src.resurrect 1 src.p src.update gibi[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Akillis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Onun yerine alani check ettirebilirsin regioni falan; if (strmatch('','r_house_public')) || (strmatch('','r_house_private')) cont.region.flags 0892 endif bunun gibi kisacasi.[signature][hline]Whoever wins... We lose...
Öne çıkan mesajlar