Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya Ölmek...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

said:
Dextra, 23 Şubat 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
ben cok karabasan görürüm ve nefret ediyorum bu durumdan... hicbiyerini kIpIrdatamazsIn, bagIrmak istersin ses cIkmaz. gercekten korkunc bi$ey. bilimsel acIklamasI nedir?[hline]d. quantell
the poor (!) thief

Delisin ve 3 güne kalmaz ölüceksin.. bu arada batıcaksın aids ve kanser olucaksın 3 sene üstüste sınıfta kalıcaksın.[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem
Sosyal ağlarda paylaş

bende şu son 2 senedir 1.30dan erken yatmadım artık biraz uyumak istiyorum.. hep diyorum saat 12 olunca ben yatiim bari sonra hazırlıkları yapalım download açalım derken 1.30 oluyo saat
işin garibi serviste ve okulda uyuyorum sonra eve geliyorum sanki tatilden gelmişim dinlenmiş ve huzur bulmuşum.. günde 5 saat toplamda uyuyorum belki 7 ye çıkıyo o gün okulda biraz toleranslı hocalar varsa.. ama tabi her gece içkili uyumuyorum hehe bazen yani.. içki kısmını saymasan da aynı gerçi. bazen 4.30 da yattığım bile oluyo. 2 kere de uyumadan gittim ama baya zor olmuştu okulda hoca uyuma diyo ama ben ona tamam derken bile gözlerim kapanıyo uyuya kalıyorum bilinçdışıydım tamamen.[hline]Join Our Army.. OrcMasters
DivX Listem

[Bu mesaj GeeM tarafından 25 Şubat 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 22 Şubat 2003 23:17 tarihinde demiş ki:
ben rüyamda hiç ölmedim ama çok yaklaştıgım olduydu
hep son anlar aşırı yavaşlıyor sonra rüya bitiyor
mesela bir binadan aşağı düşüyorum ama bitmiyor yere hiç çarpmadan sürekli düşüyorum falan sonra bi şekilde uçmaya başlıyorum acaip bişi[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
King Of Chaos Ordum tıkla çekinme

Bende bi zaman öncesine kadar aynen bu şekilde rüyalar görüyordum, şimdi öldüğümü görmeye başladım. :-P
Ölümlerde böyle eceli gelip de öldü şeklinde değil, iğrenç ölümler eheh.[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 25 Şubat 2003 04:29 tarihinde demiş ki:
eh be küçükken ne güzel rüyamda uçardım :) büyüdük uçamaz olduk

sizde de böyle oldumu? nebilim kime sorsam evet küçükken bende uçuyodum diyo sonra palazlanınca uçamadık diyolar ehe[hline]Prince"Kazuyama" Cratty
Nick "KuLee" Miyashiro
Brainnn

3-5 yaşındayken oluyordu. ahah. :D[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...