Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 popeye in werdii sayfadan bi cumle Umarim bir daha karabasmaz budur eheheheeeh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Dextra, 23 Şubat 2003 21:40 tarihinde demiş ki: ben cok karabasan görürüm ve nefret ediyorum bu durumdan... hicbiyerini kIpIrdatamazsIn, bagIrmak istersin ses cIkmaz. gercekten korkunc bi$ey. bilimsel acIklamasI nedir?[hline]d. quantell the poor (!) thief Delisin ve 3 güne kalmaz ölüceksin.. bu arada batıcaksın aids ve kanser olucaksın 3 sene üstüste sınıfta kalıcaksın.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Arkadaslar hepinizin poposu açik kalmis uyurken.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 geemciim sana fal bak demedim. :) bilimsel acIklama derken karabasanIn heralde, ya$adIklarImIn deil. :P[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 karabasma iz olur *!kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 karabasana izci de diebiliriz o zaman ? hehehe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Dextra, 25 Şubat 2003 02:48 tarihinde demiş ki: geemciim sana fal bak demedim. :) bilimsel acIklama derken karabasanIn heralde, ya$adIklarImIn deil. :P[hline]d. quantell the poor (!) thief Eh sürekli karabasan görmek bu kaçınılmaz sonun semptomları fal bakmadım ben[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 geem benzeri bana da oluo. sadece ruya kismi ama ben seciorum.. we genelde kabuslarin sonunda duserek uyaniorum... hem de cook yuksekten bi yatagin ustune hehe. ama hic bi zaman 3.30 da yatmadim okul warsa hem de ickili ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 bende şu son 2 senedir 1.30dan erken yatmadım artık biraz uyumak istiyorum.. hep diyorum saat 12 olunca ben yatiim bari sonra hazırlıkları yapalım download açalım derken 1.30 oluyo saat işin garibi serviste ve okulda uyuyorum sonra eve geliyorum sanki tatilden gelmişim dinlenmiş ve huzur bulmuşum.. günde 5 saat toplamda uyuyorum belki 7 ye çıkıyo o gün okulda biraz toleranslı hocalar varsa.. ama tabi her gece içkili uyumuyorum hehe bazen yani.. içki kısmını saymasan da aynı gerçi. bazen 4.30 da yattığım bile oluyo. 2 kere de uyumadan gittim ama baya zor olmuştu okulda hoca uyuma diyo ama ben ona tamam derken bile gözlerim kapanıyo uyuya kalıyorum bilinçdışıydım tamamen.[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem [Bu mesaj GeeM tarafından 25 Şubat 2003 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: DynamicK, 22 Şubat 2003 23:17 tarihinde demiş ki: ben rüyamda hiç ölmedim ama çok yaklaştıgım olduydu hep son anlar aşırı yavaşlıyor sonra rüya bitiyor mesela bir binadan aşağı düşüyorum ama bitmiyor yere hiç çarpmadan sürekli düşüyorum falan sonra bi şekilde uçmaya başlıyorum acaip bişi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Bende bi zaman öncesine kadar aynen bu şekilde rüyalar görüyordum, şimdi öldüğümü görmeye başladım. :-P Ölümlerde böyle eceli gelip de öldü şeklinde değil, iğrenç ölümler eheh.[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eh be küçükken ne güzel rüyamda uçardım :) büyüdük uçamaz olduk sizde de böyle oldumu? nebilim kime sorsam evet küçükken bende uçuyodum diyo sonra palazlanınca uçamadık diyolar ehe[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Popeye, 25 Şubat 2003 04:29 tarihinde demiş ki: eh be küçükken ne güzel rüyamda uçardım :) büyüdük uçamaz olduk sizde de böyle oldumu? nebilim kime sorsam evet küçükken bende uçuyodum diyo sonra palazlanınca uçamadık diyolar ehe[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn 3-5 yaşındayken oluyordu. ahah. :D[hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ruhunuz yaşlanmış sizin peter pan olayı eheh 21 yaşındayım (hala küçük oluyosam ayrı) ve uçuyorum gayet güzel bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar