Grudge Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 daha bu gün gördüm bu rüyayı. bu forumum bi yerlerinde fotoğrafını gördüğüm birisi (demin biraz kurcaladım da bulamadım belki yanılıyorumdur) köpeğimi çalıyodu(nası çalcaksa benim boyumda hayvanı). ben de sahilde falan onu arıyodum. anlamsız ama komik yani. ama epey terlemiştim kalktığımda. avcumda falan tırnak izleri vardı artık nası gelişmişse rüya. neyse adam nası biriyse artık(sadece burdan fotosunu gördüğümü hatırlıyorum bi de çirkin bişidi :P ) kabus olmuş. bi de bikaç kere kurşunladılar beni rüyamda. hep de alakasız rüyalardı. acı diil de böyle küçük çarpma gibi bişiler hissettim hep sonra uyandım zart diye. (zart diye uyanmak da neyse:P ) son olarak bikaç kere uçtuğumu hatırlıyorum. ama nası. eskiden double dragon diye bi oyun oynardım atari salonunda. dövüş oyunu. tipler iki kere üst üste zıplayabiliyolardı. aynen öyle. süper zevkli bişey tavsiye ederim herkese :P [Bu mesaj Grudge tarafından 22 Şubat 2003 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Benimde ilginç rüyalarım var. Evdeyim . Duvaları boyuyorum. Birden ayağım kayıyor ve düşüyorum o anda her yer yok oluyor ve karanlık içinde durmaksızın düşüyorum , en sonunda çakılıyorum. Ve inanılmaz bir şekilde , titreyerek uyanıyorum. Baya gördüm aynı tip rüyayı, anlamımı var acaba :) Sonra rüyamda yatıyorum. Ama hiç yatıyo gibi değilim. Belki rüya bile değil. Direk tepeye bakıyorum, gözlerim açık. Sonra birden kaskatı kesiliyorum , hiç bir yerimi kıpırdatamıyorum. Sonra bağırarak yardım istiyorum. Ama ses ağzımdan çıkmıyorda , sanki aşağı , miğdeme doğru iniyor. Kendimi aşırı kasınca kıpırdıyorum ve hiç bozulmaksızın kendimi tavan bakarken , normal bir halde buluyorum. Başka ... Bu baya ilginç. Su altındayım. Dalgıç elbiseleri içindeyim. Kendimi 3. kişi modunda izliyorum. Bir arkadaşımda benimle birlikte. Derken omzuma bir papağan konuyor. Sonra ben acayip hissediyorum ve bayılıyorum sanırım. Arkadaşım beni eve götürüyor. Bir kitaba bakıyor. Orda bu papağan kimin omzuna konarsa , o kişinin öldüğü yazıyor. Ben yarı baygın dinliyorum arkadaşımı. Sonra yavaş yavaş ölürken , uyanıveriyorum. Ama yaklaşık 1-2 yıldır hiç rüya görmüyorum gibi. Yani görüyorumda , hatırlıyamıyorum hiç. Valla şöyle güzel bir rüya göremedim adam gibi hayatımda :) Hep yarıda kesildi. Şöyle bir güzel rüya görsem ne güzel olur yahu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bi de böyle 3 saniye boyunca acayip suratlar görüyorum ve uyanıyorum. Hiç korkunç olmadığı halde , kalbim sanki yerinde fırlıycakmış gibi çarpıyor -oluyor uyandığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 aynı tarz rüyayı görüp kalkıp salonda ağlamıştım sonrada yerde uyuya kalmışım... ve salona nası gittiimi ya da ne zmn uyuduumu neden yerde uyuduumu hatırlamıorum..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 heh bilinçli rüya gösterecek bir makine icat etmek isterdim... Matrixteki Women in The Red olayını görürdüm euheauh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben bi ara kabus gördüümde tam kötü bişi olcakken alt f4 yapıyodum çokg aripti euh[hline]Join my army of the elves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bilmiyorum bazen benimde oluyor ama uyanmıyorum pat diye..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Uzun zamandır rüya görmediğim bir dönemde bir gecede 3 rüya görmüştüm. Olay resmen 3 film birden salonlarına döndü. Birinde arkadan bıçaklandım(Eee yiğiti ihanet öldürür), biri macera, biri de kırmızı noktaydı:) En son geçen gün gördüğüm rüyamda kişi başı 20$ ye adamın biriyle beraber 20-30 dakikalığına Longbow Apache kullandım:)[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ben baya rüya görüyorum,ilk kaltıgımda cogunu hatırlarım hatta eğer çok etkilenmişsem şu an bile hatırladığım birkaç rüya var,bir 10 kere ölmüsümdür en az rüyamda Halfmumi seninle aynı şekilde olan bir rüya gördüm,aynen bende bir hastalık yüzünden ölüyordum. (hatta yılbaşı gerisayımı gibi saat koymuşlar).Ölünce dediğin gibi Cs modu hayaletim ucuyorum göklere cıkıyorum.Sonra akşam oluyor evime geliyorum falan aynen anneme ben burdayim demek istiyorum ama kimse görmüyor tabiki seni.Kimsenin seni görememesi ne kadar kötü bir his bilemezsiniz...[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ben rüya görmüyom yaw 3 senedir :( :( Uyanınca benim de bazen kolumu kıpırdatamadığım oluyor...[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ABi ben paso düşüyorum bir uçurumdan...Hep aynı uçurum.Motorla düşüyorum,arabayla düşüyorum,koşarken düşüyorum... Ne ki bu?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Ahmetboy, 22 Şubat 2003 23:19 tarihinde demiş ki: abi benim rüyama peri gelmişti beni allah ın önüne götürmüştü çok güseldi Muahauaha ne kadar doru ne kadar yanlsıh bilemem, din hocamıs söylemishti aklımda kalmısh. Rüyada gördüğün kişilerin içine şeytan vs vs girmish olabilio Ama Eğer bi Peygamber veya Allahı görürsen rüyanda onlar kesinlikle oymush. Vede gördüğünü birine söylersen bi daha göremiomushun. ben ztn rüya görmeyen yani görsemde en fazla gördüğümü hatırlayan biriyim.. Yani bu bile 3 ayda bir olur sadece kalktığmda a ben bu gece rüya gördüm,Tash chatlasa bide shunu gördüm mesela bi kızı vs vs diebiliorum. ama olayı hatırladıım en son rüya heralde 7 yaşımdayken flndı halada aklımda ztn.. Gecenin bi yarısı uyanıorum ay ışığı ev sokak lambalarının ışığı var (ve ne işse sokak lambaları florasan gibi beyaz ışk verio). Kalkıorm anne babamın odaısna gidiorum örümcek ağları fln var, 2 tane iskelet yatıo orda.Sora dışarı chıkıroum ama gayet sakinim.. Sokakta yürüorm tek tük araba var hepsinin camları kırık ezilmish büzülmüsh paslanmısh..Hich bi binada cam bile yok hepsi yıkık dökük ama hepsi yerinde duruo.. Tek salam shey sokak lambaları.Ay ve sokak lambaları ışığında öle bi süre yürüorm bombosh sokaklarda ve bitio bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 lol o ne be heaheah ben oyle dincinin te... nese bu arada herkes her zaman ruya gorur.. sadece hatirlamassin.. aynen pal hatirlamiosundur goruosun ama.. ancak uykunu aldiin zamanlarda gorursun. sen uyumadiin icin belki ondan gormuosundur... bi de o kabus kabus diil ki lan :) ben neler goruodum anlatsam bitmez hehe. yani olabilicek en kotu seyler oluodu aklim oyun oynuo gibi.. yani bundan kotusu olamazdi die dusunurken ruyamda birden oluodu o daha da kotu olan seyler ehhe. ama o kadar gordum ki zamaninda bagisiklik kazandim :) farketmio bi yerden sora ha ruya ha kabus.. ki benim en guzel ruyam bile kabus gibidir.. ornek olarak 5-10 kere soyle bisi gordum. bi suru seyler oluo yine ama surekli birilerini kurtariorum bisiler yapiorum kendimi kurtariorum ws.. sonra bi kiz goruorum. yaklasioruz... yaklasioruz... tam opusucekken uyaniorum daha bi opemedim. we o bahsettiim kiz hep ayni kizdi yada ok benziodu sac modeli fln farkli... simdi tam animsamiorum ama.. we o kizi dunyada hic gormedim.. yani yok oyle bi kiz aklimin urunu bir guzellik sadece.. ruya mi kabus mu bu da ? :) benim ruyama da takhisisimsi bisi girio olabilir :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Valla ben baya garip ruyalar görüyorum. Bi keresinde mecliste içişleri bakani olmuştum. Yan siniftan bi kizla mecliste oturum sirasinda monopoly oynuyorduk.. Birde cogu zaman uçuyorum. Boyle pencereyi acip süpermen modunda disari atliyorum iyi bisiler düsününce ucmaya basliyorum. Mutlu mutlu ucarken bi anda ucamamaya basliyorum ve yere cakiliyorum. Cok sinir bi durum. Birde genelde bazi en yakin arkadaslarim beni kovaliyor tabancalarla falan. Bu arada bir arkadas yukarda kaskati bir sekilde uyanik buluyorum kendimi fln demisti ya onunla ilgili bir rivayet var. Genelde nightmare denilen kabuslarin sebebide ayni sey. Bir cin oldugu soyleniyor insanlari en zayif zamanlarinda yakalayip onlara iskence cektirip eyleniyorlarmis göya. Halk dilinde Davara deniyor ama esas adini unuttum. Brr korkunç bisi.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 şu rüyada uyanık olmak hakkında epey kitap vardır.. metotları falan.. metafizik falan okuyanlar bilir, rüya baya önemlidir.. beyin gücüne dayalı metafizikte beyin gücüyle istenilenin yapılabileceğini anlatılır çoğu zaman.. ben de bir keresinde rüyada tam bacağım kesildiği zaman uyanmıştım ve bacağım resmen kesilmiş gibi acıyordu. yataktan kalkmam bile hayli zaman aldı. beyin gücü bu olsa gerek. yani beynim olaya öyle inanmış ki vücut ona göre ayarlamış kendini. bunun ileri seviyesi de bacağının kesildiğini hissetmek, düşünmek ve bacağını kesilmiş bulmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 eksik olsun öyle bi farkındalık. bi de astral seyahat olayı var o apayrı bi konu. tanıdığım bi eleman yaptığını iddia ediyodu ama pek inanmadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bencede karabasan olayıdır bu. Bizim arkadaşa olmuştu o anlatıyodu. Çocuğu az daha boğuyomuş! Çocuk bana anlatırken bile suratı beyaz kesildi. :) yani o kadar kötü bişe demek. yaşamadığım için henüz bişe diemicem. yaşayanların anlattıklarıyla yetinios bizde napalım :) amann zaten Allaha yakın bana uzak olsun o tür şeyler :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben cok karabasan görürüm ve nefret ediyorum bu durumdan... hicbiyerini kIpIrdatamazsIn, bagIrmak istersin ses cIkmaz. gercekten korkunc bi$ey. bilimsel acIklamasI nedir?[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 karabasan ayrı bi olay. bilimsel bişi oldugunu da zannetmiom. bu arada rüyada ben hiç ölmüyorum :) tam o anda direk kalkarım. ki bu zaten benim bildigim genel bişidir, rüyada ölünmez, öleniniz varsa istisna tabi. Kesin siz daha bişi anlamadan arkadan bıcaklıolardır :P ölü halini görmek baska bişi yalnız, ölmek baska bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu arada rğyada ölmek uzun ömürlülük demek sanırım.. rüyanın tersi çıkar derler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bi kez baktIm gördüüm rüyanIn anlamIna. ekmek görmü$tüm böyle dolu dolu bi$eydi... yalnIz ölüm demekmi$. :/[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Karabasanla ilgili açıklama için buraya tıklayın yani cedayın dedigi gibi bilimsel bi açıklaması yok diil :) var[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Benim rüyalar bi ara deli interaktif olmuştu Uyuyorum sonra önüme seçenekler geliyo Macera Korku Eğlence Dramatik Romantik ve bunungibi seçenekler ben seçiyorum falan valla yazmıyorum ama tek kötü yanı uyanana kadar seçiyorum. Sonsuz bi anket gibi bişi.. aslında direk korku bölmünü seçmiş gibi oluyorum çünkü aslında rüya değil kabus sayılır. Ama yinede en kötüsü gece içip içip eve geldikten sonra 3 te yatıp 6.30 da kalkıp okula gidince derste maksimum bilinçsizlik halinde bayılmış gibi uyurken çevrendeki insanlarda huzur dolu bi şekilde muabbet ederken bi yerden düştüğümü görüp zıplayarak uyanmam ve bunun doğal etkisi olarak sınıfta herkesin "höst noluyo lan" diye hoplamaları ve hocanın da zor da olsa durumu kavraması sonucunda(yüzümde oluşan kazağın sebebiyet verdiği örgü desenleri sayesinde) gelip "Oğlum defterini göster bakem" demesi ve 0 almam. Ama bu olay olduktan sonra çok gülüyorum. 30 kişi benden tırsıp hoplayınca çok komikoluyo[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem [Bu mesaj GeeM tarafından 25 Şubat 2003 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: McFrenzy, 22 Şubat 2003 22:46 tarihinde demiş ki: nazgüller felan çıkıyo Nazgüller nedir ya AHhhauheauheuhaeuhauhe[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: McFrenzy, 22 Şubat 2003 23:27 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 22 Şubat 2003 23:16 tarihinde demiş ki: abi yani ruya icinde uyanabilirsin banada oldu ruyadayim gibi hissettigim kalktigimda boyle birseyi hatirladigim ama canim istedigi zaman yoldan gecene 2 tokat atamadim ruyamda...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] Anlatamadım galiba, rüyamdaki ben rüya olduğunu farkedio gine rüyamdaki ben rüyayı kontrol ettiğini sanıyo, o mesela adamın birine tokat atmayı istiyo ve atıyo ben sadece izliyorum . Ama sonuç olarak ben kontrol edebilseydim bi kaç ekleme dışında yapmak istediklerimin nerdeyse hepsini yaptım (ordaki ben) :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 mcfrenzy bu rüyasında kendisini yansıttı :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar