bejawe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Darklight1903, 30 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: virtue mavi itemlarim bileklik yuzuk ve trinketlerim ve wandim. bilekligim zg friendlyde alinan epic gibi bisi zaten. sen baya kralmissin 4.5khp 3k mana ile oynuyosun heralde. pvp seti oyle bisey yani rezalet mana acisindan. manan bittiginde sopayla falan daliyosun heralde. giderken geliyoduk falan filan gec bunlari onemli olan oynadigin sure degil ondan aldigin verimlilik.4.5k la 750 frostbolt atiyosan criticin yok. bende 900 frostbolt atarim ama 5 critle gezerim. ice block demek hem defansta hem ofansta cok yararli. sen farkinda degilmissin demekki oynarken. senin attigin pyro fireblasttan 0 dmg alirim o bana 3 4k hit point getiri yapiyor zaten ki bunu 2 kere yapabiliyosun sende biliyosundur yani 4 ay frost mage oynamissin. o yuzden sende bana anlatma bunlari yani. 3.3k hp`m var pvp setimde. gayette guzel. frost fire mageler disinda cogu magele kapismamda aliyorum. tekrar diyorum. gear + SKILL [bu cok onemli] gerekir sadece stamina ile olacak sey degil. Sen ustundeki itemlere gore dusunupde soluorsun bu yazdiklarini burada bisi tartisioruz insanlara takip da altan uste cikicam imalariyla yazi yazcaksan hic yazma topic cok sapitilior cunki bi kac yazi sonra shamanmi paladinmi gibi cok sacma bi yere kayicak topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: onurdolar, 30 Kasım 2005 19:27 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 30 Kasım 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Dueli bilmem de AB'de AV'de WSG'de Charge'i her sekilde yersin. Ve 3K Hp'ye Hit+Mortal Crit bakar. pardon ama warlockun 3k hp si olduguna nerden kanaat getirdin benim 5254 hp var gift of wild dahil yani 3k mı alsan bile deathcoil ardından... Okumadin sanirim. Mage o.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tabiki ustumdekilere gore yazicam neye gore yazayim. 8k hpm var 1300frostbolt atiorum 15kda manam var falan mi dicem :D ben ilk gorusumu en baslarda yazdim ama ta buralara kadar geldi ben gral sen ezik muhabbetine donuyor. l33t oyuncular basti etrafi falan. neyse soullinkli warlock > mage. mage> all other warlocks.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 AB arasında bolca vaktim var cevapliym manam 5.9k buffed. Üzerimde 6 parca warlord set var. Choker of enlightment+zg bracer+archmage belt+Dragonslayer signet+(2.ring wsg odulu/blood of matyr/maiden circle) +20 firespell/frostspell wandlar. Chromatic cloak/ironbark staff. Staff spellpower diğer itemlar stamina enchantlı.tinketlar 2 crit+zg hc. cd doluysa 2 crit yerine insignia. Simdi buyur burdan yak, cok merak ediyosan staff 150 dmg vuruyo ama ortalama armora 50 dps, tavsiye etmem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Neyse hocam burada bu is forum pvpsine donecek. Soylenen soylenmis. Benim tek istedigim `Olursaydiymisti` seklinde konusmayalim. Bak ben gunde 15 saat PVP yapiyorum [ Evet delirdim. ]. Bir seyi denedim gordum biliyorum da konusuyorum.. Lutfen.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 simdi geari ozel mesaj olarak yolluyorum sana insanlar sidik yarisi aa ne guzel demesin diye.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Iste buyur "1337" http://img253.imageshack.us/img253/4016/zenya2if.jpg [Bu mesaj Virtue-L tarafından 30 Kasım 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 guzel http://www.thottbot.com/?profile=Nanette.Burning_Legion farkinda olmadan profilim olmus :D arkadas demin whisperdan atti allakhazami nasi yapceimi bilmiyorum ucuzum ben.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Onca mc/onyxia loot u ile bunca kötü bi hp ye sahip olmakta ilginç.. tbrk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben de sastim. PVE set. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 pve setimde 4k hp var. pvp de bunlari kullaniyorum. farkinda iseniz eldiven ve yuzuklerim stamina vermiyor pve setinde rank eldiveni blood of martyr ve tidal loop kullaniyorum ayrica rank chestini. yani bok atmadan once taniyin karsinizda muhattap oldugunuz kisiyi. neyse iste boyle. oyunda karsilasmamak uzere elmonster gibi bir seye benziyosun sen :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bok atmak?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sen degil yukarda rencide oldugum laflari var virtue nun.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 3k hp li mageleri rencide ederim kişisel alma ahah. Saka bi yana alınma yani. WTB pet who can auto dispel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 3k diil 3.3 :D zuhaa evt bende istiom o petlerden. lauranasla konusuodum simdi eye of shadow verirsem benim petim olcak oda[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: porsuk, 29 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: said: Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =) uzun yıllar süt ve tağze yoğurtla beslendi bu yüzden koyunlara sempati duyar gerektiğinde iyilikle gerektiğinde kötülükle savaşır ortamlara akmak uzmanlık alanıdır bağzen düşmanlarını cehennem ateşi ile yaktı bağzen yüreklerinde fırtına estirdi o bizden biri mahallemizin aoe cisi büyü sanatını yaratan kişi ama muskayla falan işi olmaz o hepimizin efsanesi o büyülerin efendisi meeeeee öldum burda allahta seni guldursun =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bendede 3.1 k hp var ama tavsan gıbı sekiyorum.Öle direk yattıgım olmuyor.Nanatte arkadasımın bazı soledıklerıne katılıyorum 3.1 k hp mın dırek su gıbı bıtmemesını saglayan frost buıldım.Burada ıce block basıldıgı zaman ıce blockdan cıkma zamanlaması ve ayrıca blinkin suursuzca degilde bilicli bir şekilde atılması onemlı.3.1 k hp ve uzerımdekı mavı ıtemler ıle elımden gelenın en ıyısını yapmayı ogrendım .dırek olmemeyı ogrendım.Nerden ne şekilde saldırı yapacagını bilmek oyunu okumak da onemlı. ab gıbı bır yerde ben burdayım dedırtırsen adamlara 10 k lıfe ında olsa zaten bıtmezmı?(yanlış anlaşılmasın burada 3.1 yada 3.5 k hp ılede eger frost buıld ısen ole basıt olunmedıgını anlatmak ıstedım tabıkıde 4k ustu hp makbuldur .Arada elbet fark vardır).[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar