Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yokmu sizde trinketci mage warlock veya güzel hunter 3.3 gerçekden az en az 3.8-4 ve üzeri lazim[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Dueli bilmem de AB'de AV'de WSG'de Charge'i her sekilde yersin. Ve 3K Hp'ye Hit+Mortal Crit bakar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Wissy, 30 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Warlock'un ilaci Berserker Rage. deathcoil cikti mertlik bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yok Death Coil'in suresi az. Zaten Berserker'da gezdiginden de sorun olmuyor. Fear vb. yemiyorsun... Bu arada su muhabbetin ustune ne oldu.. Az once WSG'de yanimdan %50 bir mage geciyordu. Mortal bastim kosu yoluna. 1950 vurdu oldu.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Nerf![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Enrage+Berkerking Buff gibisi yok. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: bejawe, 29 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Sana annatamadilar galiba warlock da olebisi yok cunki ruin war adam 4k vuruorsa mageden genede fazla hpsi war olay bundan ibaret bunlari kiyaslioruz 4.5k vuruor vuramioru degil... "sana anlatamadilar galiba" Kimsenin bana bir sey anlatmasina,benim de anlamama gerek yok,neyin ne oldugunu biliyorum. Ama senin anlayamadigin konu,mage'in zamana orantili damage ciktisinin lock'tan kat kat ustun bir durumda oldugu.Blizzard'dakiler,ya da mage oynayan yarim milyon insan gerizekali degil,5.5-6k hp'yle mage hizinda damage veren lock'lar olsaydi kimse maksimum 4.5k'ya cikan mage'le sidik sidik damage'lar vermeye ugrasmazdi.Mage class'i burst damage ustune kurulan bir class'tir,bir anda patlar,ardindan grafik tamamen dusus ivmesi gosterir,bu zaman zarfinda hayatta kalabilirse tekrar patlar.Oysa lock sabit hp'siyle sabit damage grafiginde gider.Hala anlayamamissin ki ruin lock'lar 5 SB'den 1'ini 4k critlemiyor.Bu hayallerle yasamaya devam edin,"ruin lock'lar 4k sb critliyormus!!!" Oysa bir mage'in damage ciktisi sabit bir sekilde 3k-4k arasinda gidip gelebilir.Bu sabitligi de trinket ve AP uzerine kuruyorum,demin bahsettigim burst damage yukari ivmesi,cooldown'da grafigin dusmesi ayni anlama geliyor. Napiyorum?Grubun arasina giriyorum,nova'liyorum,coc'luyorum,aoe spamliyorum,damage'imi cikariyorum,blink ile geri kaciyorum.HP'ye bu kadar kisa sure icerisinde ihtiyac var mi? Elbette ki var,ama benim burda alacagim damage,farkedilmem ile orantili.Yani 3.5k da olsa,4.2k da olsa,farkedilirsem kesin olurum. Ya da ne yapiyorum,range talent'lardan birini alip,olabildigince farkedilmeden uzaktan spamliyorum.Farkedildim,biri bana geliyor,sheepliyorum. "lock'in hp'siyle mage hp'sini kiyaslama" lock'in trinket'ten sonra Crowd Control yapabilme kabiliyeti herkesin malumu.Mage gibi CC class'inin o kadar HP'ye sahip olma luksu yok. 4.5k HP yapip 500'luk frostbolt atarsin,HW degilsen. 3.6k HP,6500 Manam var,800 frostbolt atiyorum,1750 critliyorum. AP yok,TOEP yok,Hero Charm yok. Mage dmg verme class'idir,survival class degil.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Iyi guzel de iste yanindan gecen adamin 1 critine de oluyorsun hocam... HP'siz PvP olmuyor bu oyunda. Ya da cok kral takim olcak. Sana zaten kimse vuramayacak...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: -Wissy, 30 Kasım 2005 02:08 tarihinde demiş ki: Iyi guzel de iste yanindan gecen adamin 1 critine de oluyorsun hocam... HP'siz PvP olmuyor bu oyunda. Ya da cok kral takim olcak. Sana zaten kimse vuramayacak... Ya tabii ki o konuda haklisin,ama mage zaten boyle bir duzen icin kurulmus bir class.Bir paladinin "dps veremiyorum" diye aglamasi kadar sacma bir sey mage'in "hayatta kalamiyorum" haykirisi. Bak diyorum ki;X diye bir karakter var,+350 civarinda trinket'siz dmg vuruyor.Trinket ve AP ile +900'e cikiyor bu.3.6k hp'si var Bir de Y var,bu +sta kasmis,ya da set item kasmis.+dmg'i 200 civarinda,4.5k hp'si var maksimum.+900 hp'den bahsediyoruz,maksimum fark.Bu +900,X'in Y'ye attigi fireball'in damage bonusu,anlatabiliyor muyum. Benim isim hayatta kalmak degil,damage vermek. Bu benim gorusum,mage'e bakis acim bu benim. Ring of Spellpower'a "noob item" diyenler de var stat yok diye,eyvallah,onlarin bakis acisi budur.Ama salt high-end +damage'li bir item,benim icin en kral item'dir,cunku benim bakis acim,oynama tarzim da bu.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ab de hp lazim ama Av de show yapar arkadaş ama yinede ne olursan ol bi affi warlock un dest warlock un shadow magein yerini tutamiyorsun yinede.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Olu Mage damage veremez.. Bir de bu var. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Dedigin dogru,gercekten AV'de show yapiyorum."cok kolay olursun" diyen arkadaslara soyle diyeyim,tek basima Stonehearth,Stormpike'a girip 6-7'ye yakin kisiyi yatirip,5-6 kisiyi de execute kivamina getirdim,tek basima,sadece potion kullanarak.AB'de guzel bir spot bulup kapandigim zaman,kim gelirse gelsin,2-3 frostbolt'la isini bitiriyorum,ve tekrar ediyorum,AP build degilim,trinket'larim henuz yok. AP buildi giden arkadaslarin AP+PoM+Pyro combosundan sonra "eho eho" diye kacisina da sahit oluyorum 4k hp'leri ile,yine de pvp tier2 set item'lar pick up bir gear kadar iyi degil.Bir Ironbark Staff,rank14 staff hala bir claw of chromaggus ya da azuresong+AV offhand kadar etkili olamiyor dmg ciktisinda. Affliction lock,shadow priest kiyaslamasina da gelince,pek tabii ki mage'le kiyaslamak yanlis,bir lock'in ya da shadow priest'in crowd control ability'si ya yok,ya sinirli ya da nerflenmis,bu kadar hizli bir damage ciktisi yok,genis skalada bir aoe etkisi yok.Dolayisiyla yine bakis acilarina ve secimlere kaliyor olay. Mage tarzi boyle bir tarz,ben bundan memnunum.Kimsenin beni bu konuda yargilayip "sana annatamamislar" deme hakki var mi,hayir.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hyr dmg istedigim şu abiler acior trinket şak şak şak 8-10 kişiyi dotluyor sonra oturup su iciyor eşşek gibi honor aliyorlar. Benim kıçım yırtılıyor affedersin scorch scorch blast scorch honor alicam die arada bir furry of teh frostwolf gelirse trinket acip sağa sola iki shot kill o kadar dot çok büyük rahatlik veya immo sp sp cong lt lt lt caniballize veya bandaj magein öyle bi rahatliği yok .[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ohhoo AV ranged dps cenneti.. Warrior olarak AB'de WSG'de 5-7 kisinin targetindeyken 2 healer seni ayakta tutuyor ama 20 kisinin targetindeyken arkanda Elune olsa yalan...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben mageden hiç memnun değilim açıkcası bu aralar[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya warlock olarak solim .. o 4k crit ler .. ole her zaman olmuyor .. benim bugune kadar max critim 3.2 trinket lerim yok .. sadece bi kere bu rakamı gordum .. sb crit benim için 1.9 2.5 arası deişioo genelde bu sekilde .. cou zaman curse kullanmadıgım için 1.7 2.0 arası vuruorum .. mage vs warlock ise sole fellhunter varken mage in tek sansı kacmak .. yoksa ölür .. ama mage her turlu daha ii bi class . sonuc olarak cok daha fazla defans secenei var .. wissy inin dedigi gbi kafama binen bi warrior dan kurtulmak için tek sansım .. warrior berserker ı acmadan .. yada hamstring i atmadan death coil atmam .. (gerci counda oluo bu iş .. :P ) paladin e karsı zayıf dien arkadas şasırmıs diorum sadece .. tabi palanın heal atmasına shield acmasına izin verirsen o senin hatan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =) warlock tanımına bayıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Yorumsuz. :D http://img287.imageshack.us/my.php?image=budur9jr.jpg http://img287.imageshack.us/my.php?image=budur9jr.jpg Üsteki resimler warlock curse alttaki ise curse olmadan farka bakın siz karar verin. http://img294.imageshack.us/my.php?image=aldjldhfd3xy.jpg [Bu mesaj ponzio tarafından 30 Kasım 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Taklitlerimden sakınınız. :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Masticore, 29 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki: said: Dunedain, 29 Kasım 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Evet ya bende ilk çarken warlock içim hem büyü hem kılıç ikisinin güzel bir karşımı olacak diye düşünmüştüm ama alakasız bişey çıktı . Adamlar expansiona saklamışlar kafamdaki classı . Dunedain Exp. da yeni bir class mi geliyor yoksa warlock mu degisiyor ? Bir bilgim yokta Ya spellbreaker diye bi class geliyor expansionla bu karakter böyle kendini bir süreliğine kendine atılana büyü sınıfına immune etme , melee saldırılara magic damage ekleme gibi yeteneklere sahip olacak deniliyor . Blizzin sağı solu belli olmaz tabi ama ortamdaki söylenti bu .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mage keser warlock'u sonra 5 dk sonra curseleri ile mage te ölür.Ama hk mage'e gelir :D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü [Bu mesaj Olivies tarafından 30 Kasım 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bi hit + ms critical hem critlicek tamam guzel 3k alicak ohoh oda guzelde. kim yapicak bu charge i ? benim blinkim var ice blockum var frostnovam var pom sheepim var var oglu var. daha bi chargeda 3k dmg veren yigit warrior gormedim. ayrica mage icin pvpde 3.5k+stamina yalan. tekrar soyliyim y a l a n. neden diceksiniz. atiorum ben 750frostbolt ile arcane talentlarinda 3 critide aldim dmg meter ortalama 24.5 critical gosteriyor. hepsini hesaba katarsannovaya aldigim adam 1.5k 800 1.5k dmg yicek islerin iyi gittigini var sayiyorum.[shatter vs] 3.8k dmg etti fireblastta 600 duz vurdu diyelim. 4.4k kim dayancak buna ?. battlegroundda amac hizli oldurup bir sonraki targeta gecmek degil mi. battlegroundda dedikleriniz dogru olabilir yuksek hp lazim falan. ama ben alistim boyle oynamaya. daha bi warriordan 3k dmg yemedim.ilk chargeda. de onlar benden 4.5k yedi :Dtrinketim ve ap yok bu arada zg dekini alcam 1 haftaya run yapabilirsek insallah :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Cok heyecanlı yazmıssın[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ne gibi ? :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Heheh 3k ya olmaz demişssinizde bende şuan 2.8k mı ne var , çok da keyifle oynuyorum oyunumu 1k vuran fireball son derece keyifli bir olay ha icede olabilirdim ama resist riskini göze aldım bir kere resisti olmayan admalar o kadar güzel iniyorlarki :D . Genelde böyle çalı tepe ardı gibi bir yerden kesiyorum adam nerde olduğumu çözene kadar 2 tane fireball yemiş oluyor . Tabi benim grubum Shadowsongdaki en iyi grup Spawn pre made herkes ne yacağını bildiğinden sorun çıkmıyor çoğu zaman . Tek başıma oturup kesmeye kalksam nasıl olur bilmiyorum hiç fırsat olmadı hep grup oluyor benim olduğum saatlerde .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar