Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılın Fıkrası ( maille geldi )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 01 Aralık 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
said:
Asteroth, 01 Aralık 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
said:
armra, 01 Aralık 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
kahya fıkraya sonradan dahil oldugundan çelişki içeriyor. bu basit mantık hatası beni gülmekten alıkoydu.

(bkz: Fıkrada mantık aramak)

said:
Antimodes52, 01 Aralık 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
(bkz. Paticik'i ek$isözlük zannetmek)

Bu daha komikti valla (:

Kesinlikle katılıyorum çok komikti :) tebrik ederim[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Mesaj tarihi:
Bir MIT fıkrasıda benden,

Dünyadanın en iyi ulusal güvenlik takımı seçilecekmiş;

Bu tek bir etaptan oluşucakmış ve bu etapta mutasyona uğramış bir fareyi amazon ormanlarında bulmakmış.

Önce Amerikalı ekip girmiş ormana ve fareyi 30 günde bulmuşlar yetkililere teslim etmişler.

Daha sonra Fransız ekip girmiş ormana Amerikalıları az bir farkla geçip 28 günde bulmuşlar fareyi.

Sıra Rus ekibe gelmiş ve Rus ekip ormana girmiş ve 15. günde fareyi bulmuşlar ve gururla yetkililere teslim etmişler.

Türk Ekip ormana girmiş. 2 gün sonra ormandan fareyi bulduk diye çıkmışlar. Ekiple birlikte Ağzı burnu kırık kanlar içinde bir filde ormandan cıkmış bu arada.
Yetkililer sormuş,
Hani lan fare?

Bizim türkler kendinden emin bir şekilde gülücük atmış elemana

Fil cevaplamış,
ABI WALLAHI BEN FAREYIM ABI YEMIN EDIYORUM FAREYIM !!![signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Mesaj tarihi:

aradım ama amazonda fil bulamadım.

yaşam alanlarını böyle göstermişler.

teorik olarak şöyle denilmiş;
Filler (Proboscidea), Geç Eosen'de (yaklaşık 40 milyon yıl önce) Afrika'dan başlayarak, Antartika ve Avustralya dışında, hemen hemen dünyanın bütün doğal, yaşanabilir, karasal alanları ve iklimlerine yayılmışlardır.

bi de ararken bunu buldum Maraş fili artık maraşlılar olaya müdahil olsun ben yatıyorum :D[signature][hline]

• Yeni Oluştur...