Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Öncelikle hiç bi edebi yanı olmadığını belirteyim,geyik amacıyla yazılmıs bişey (ben yazmadım) Seni görünce annah dimissim, Sanki eğşi eriğilen böğrek yimissim. Servdiğim ne çabuk unuttun beni, Yanık şebit gibi guruttun beni. Al şu şalvarı giyin bolcana. Dönderdin beni şaklanmış balcana. Bana bakıpta gözlerini hörtletme, İreçellik gaysı gibi beni pörtletme. Aşgın bende büngül büngül gaynasın. Nörecen sıpaları gıı,sokakta oynasın. Bana çok gördün sen uzun ömrü, Yiter ittiğin gari eliyin körü...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 3 yıldır konya'da ya$ıyorum böyle konu$an görmedim daha.(geyik yapmak için konu$anların haricinde)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Kasım 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konya'lıyım :) böyle konuşan çooook gördüm :) Yaşlılar özellikle...Bu kadar olmasada konusuolar :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende bunun mp3 var kucuk bir cocuk soyluyor arkadan cocuklarda guluyorlar falan upload etmeyi ogrenirsem :D koyarim ..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bakiniz.. bu kadar yapabildim :D bende quicktime la acip calmaya baslio.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ahha süper ya canım benem :D[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 cok tatli dimi ya :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar