SeXY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ....[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 junk mail e bak password ün orda yazıor. alan yetkililer!bişi yapın sticky yapın bu konuyu yeni şifre junk a gelior bi cok kişi görmüor.bi sticky pls xD[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM [Bu mesaj ShadowFax tarafından 01 Aralık 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
independent Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 malesef orayada gelmiyo :([signature][hline]Name: Genuine Nps: 57xxx Server: Ares Not: Katliamlarım Tüm Hızıyla Devam Edecek.
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok abi bea mailde bişe:([signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yokmu yardımcı olacak?[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
w00t Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yardımcı ?once sen kendine olup arastırma yapmakla baslayıp aynı sorunları yasayanların topik actıgını gorerek baslayabilirsin [signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 saol çookk yardımcı oldun[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:4XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž
erolas_tr Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aynı dert bendede var .. ama aptallık bende mynet adresıne yollatmıstım yeni şifreyi.. hotmaile atan herkesın kı gelıyo.. oyunada gıremıyoruz offff
256 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Walla benim ki @walla.com'du Resmen shock oldum.Gitti caanım char. :([signature][hline]
AKI Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 panik yapma kardeş şifre çok geç geliyo bu arada şifre degiştiremiorum. şifreye reset atıo maile kendi belirledikleri şifreeee geliooo Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom
Öne çıkan mesajlar