twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 şimdi kibarca ifade ediyim bol bol kuru kayısı& yemiş vb yersen daha çok *dılşarı çıkıyorsun* ben bir hafta iki kilo veriyorum sonra bir ayda alıyorum sonra tekrar veriyorum akşam yemeği yemeden yapıyorum bunu ama düzeltmem gerek biliyorum =// aldım yine ühühüh[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben zayıfım ya 70 kilo 185 boy . antidiyet öneren var mı :][signature][hline]i wanna fuck myself :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 +1 Boy 1.88 kilo 70 :( bana da acıl onerı lutfen[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 rexade ve finrod, sizde body çalışıp 1-2 öğün fazla yerseniz kilo alabilirsiniz :) @twistedemo o tür cırcır yapıcı maddelerin sık kullanımı bağırsağın düzenini bozabiliyormuş.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 banada nasil kilo alindigini soyleyin bi turlu kilo alamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gel seni annenemim yanına veriyim garanti 2 haftada 10 kilo aldırtır[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 şu an ideal kilodasın.. en iyisndesin yani sakın bozma bence.[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Spastik_Serce, 01 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki: rexade ve finrod, sizde body çalışıp 1-2 öğün fazla yerseniz kilo alabilirsiniz :) @twistedemo o tür cırcır yapıcı maddelerin sık kullanımı bağırsağın düzenini bozabiliyormuş. Yaw zaten gunde 5 öğün gıbı yemek yıyom yemek aralarında bol bol abur cubur yıyorum cok hareketlı de degılım genelde evdeyımdır,haftada 1 gun basket oynarım en fazla ama kılo alamıyorummmmmmmmm :([signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 1 ay extacy kullan sonra bişicin kalmaz ortada, omurgadan itibaren ortaya çıkarsın valla[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Requirem For a Dream den esinlendin sanırım ;)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 onunda etkisi yok degil tabi hehe[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 187 boy 107 kilo oldum yuvarlanıom.. sen sus bnce.:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kokain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eroin? şaka bi yana da, düzenli spor - özellikle yüzme - ve düzenli rejim. aksatmadan yaparsan kilo verirsin ama aksattığın zaman verdiklerini geri alırsın. babam bu konuda çok başarılı ordan biliyorum[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 son 3 yıldan beri inanılmaz kılo aldım kı bu 1o kılo idi. eylülden beri vericem bu kıloları dedım. inanılmaz işe yaradı ve suan 3 kılo vermiş durumdayım dahada vermeyı düşünüyorum. efendim işin sırrı ne salatalıkda ne de rejimlerde akşam 7 den sonra hiçbirşey yemıyorum.. tek su.. ama bunu katı bir kural haline getirdim .. ve anladımki benı yakan akşam atıştırmalarımmış.. suan dediğim gibi 3 kılo verdım dahada verıyorum , şimdi level 2 aşamasında akşam mınık karın egzersizlerıne de başladım.. budur : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar