Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zayıflama yöntemi?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

şimdi kibarca ifade ediyim bol bol kuru kayısı& yemiş vb yersen daha çok *dılşarı çıkıyorsun*

ben bir hafta iki kilo veriyorum sonra bir ayda alıyorum sonra tekrar veriyorum akşam yemeği yemeden yapıyorum bunu ama düzeltmem gerek biliyorum =// aldım yine ühühüh[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 01 Aralık 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
rexade ve finrod, sizde body çalışıp 1-2 öğün fazla yerseniz kilo alabilirsiniz :)

@twistedemo

o tür cırcır yapıcı maddelerin sık kullanımı bağırsağın düzenini bozabiliyormuş.

Yaw zaten gunde 5 öğün gıbı yemek yıyom yemek aralarında bol bol abur cubur yıyorum cok hareketlı de degılım genelde evdeyımdır,haftada 1 gun basket oynarım en fazla ama kılo alamıyorummmmmmmmm :([signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Sosyal ağlarda paylaş

son 3 yıldan beri inanılmaz kılo aldım kı bu 1o kılo idi.
eylülden beri vericem bu kıloları dedım.
inanılmaz işe yaradı ve suan 3 kılo vermiş durumdayım dahada vermeyı düşünüyorum.
efendim işin sırrı ne salatalıkda ne de rejimlerde akşam 7 den sonra hiçbirşey yemıyorum.. tek su.. ama bunu katı bir kural haline getirdim .. ve anladımki benı yakan akşam atıştırmalarımmış.. suan dediğim gibi 3 kılo verdım dahada verıyorum , şimdi level 2 aşamasında akşam mınık karın egzersizlerıne de başladım.. budur : )[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...