Sensible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Son zamanlarda çok kilo aldığımı farkettim ya... Bu zayıflamanın güzel bi yöntemi falan filan varmıdır?... Boy 1.80,75 kilo olmuşum :( [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain [Bu mesaj Sensible tarafından 30 Kasım 2005 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 boğazını tutmakta bitiyor işbide biraz hareket işte o zaman zayıflarsın ama boyle program fılan ıstıyorsan dahada ayrıntılı yazarlar =) bu arada benımde vermem lazım biraz of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 doktora başvurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Seda sayan dieti yada sigara =p[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sürekli evde oturuorsan gıt sabahları koş yada bı sporla ugras ben 80 kiloydum sımdı 74 ve neredeyse hıc yemek yemek ıstemıorum mıdem kuculdu herhalde artık bı aksam yemegı yıyıorum:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Nerde haraket orda bereket Doğru söylemişler boğazından da kız azcık, [li]Abur cubur yeme Masadan tam doymadan kalk. Aç da olma ama tok da olma. [/li] bünye kendi kilosuna geri dönüyo zaten, ideal olanına.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 www.diyetimiz.com Eger bogazini tutabilirsen burdaki diyetlerden birini yap . heh Tabi bir spora baslaman da iyi olur senin icin. Hareketsiz , kicinin üstünde oturup hic bir yere varamazsin cünkü. Akupunktur diyorlar bir de . said: vaniLLe, 14 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki: kulak kismina uygulanan akupunktur ile 3 haftada 10 küsür kilo vermek mümkün .Vücundaki kilolarin %10'u gidiyormus. Tabi tedavi oldugun sürece , istedigin herseyi , istedigin kadar yiyebilirsin diye birsey yok. Sıkı bir diyet yapman gerekiyor bildigim kadariyla. Ama bazi insanlarda etkili olamayabiliyormus bazen. En iyisi bu isin uzmaniyla konusup, dogru yerden bilgi edinmen... demisim bi ara. Kisacasi tek yöntem bogazini tutup , hareket etmek. Abur Cubur ve Hamur isi seylerden uzak dur.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 boyun 1.80 kilon 75 e bişey diyosan sana ben budan kafa atıyorum.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 +1 boyuna göre kilon gayet normal.daha zayıflarsan zayıf kategorisine girersin.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben de zayıflıyacam fazla kilolar var, sonra gelsin kızlar lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kizlar sirf göbek kaslarin yüzünden geliyorlarsa zaten , hic gelmesinler ehu[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ben göbeğimle mutluyum, vazgeçtim haha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Benimde kilo vermem lazım:D 1.88 boyla 90 kilo oldum:D Gerçi ben ÖSS den sonra eritmeyi düşünmüorum ama ÖSS bitene kadar 100 kiloyu bulursam işim çok zor olur yine benim baya bi kilo vermem lazım:D Şimdilik Ekmek+Kırmızı et+Kola dan uzak duruorum, kilo almıyorum bayadır ama aldıklarım kaldı işte... Diyet uygulayıpta başarılı olmuş birisi varsa tavsiyeleri işime yarardı bayağı:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: vaniLLe, 30 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki: kizlar sirf göbek kaslarin yüzünden geliyorlarsa zaten , hic gelmesinler ehu biz ona baklava diyoruz[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bnce cok sisman olmadigin surece bi durum yok kardesm kasmamak lasim...ha kasma kasma bi yere kdr tabi:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 geçen sene 89 kiloydum. yıl sonunda 72 iydim o civardı işte net hatırlamıyorum. yıl osnundan kastım eylülde başladım üniye, haziranda bitti. yaz döneminde 4 kilo aldım :D geri geldim okula geri başladım. şuanda tekrar 72 ye düştüm 76 dan. erimeye devam ediyorum. bu sene kaçla bitirrim okulu görücez bakalım :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 İçebildiğin kadar su iç, sonra biraz daha su iç. Yemeğini yiyebildiğin kadar yavaşça ye, çok daha az yiyerek çok daha fazla doyduğunu fark edeceksin. Çok yağlı yemek yememeye çalış, fast food'dan uzak durmaya bak, kendi kendine zayıflarsın zaten.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bencede. ben hiç bir çaba sarfetedim. gene normal takıldım öle yiyiodum falan oturyodum sporda ypamadım. kendi kendine verdim :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben bu şekilde 20 kilo verdim Beyaz ekmek yok tatlı yok. Sadece "sebze ve salata" yenilecek her acıktığında. Yemezsen kesinlikle kilo veremezsin. Ben rejim yaptığım sürece hiç aç kalmadım. Buna özen göster. Kaçamaklar yok. Kendine ödül vermek yok. Kesinlikle en ufak taviz yok. Ne olursa olsun kesin irade lazım. Spor olarak ben gün aşırı zor ayarda 30 dk kondisyon bisikleti yaptım [en iyi yağ yakan egzersiz] yani 1 seans yaklaşık 700 800 kalori yaktırtmalı sana. Tabi buna azar azar başlanacak ama max. 1 hafta içinde 30dk da 700 900 arası kaloriye ulaşmalısın.Eğer yeterince iradeli olur ve taviz vermezsen benim gibi mutlu sona ulaşırsın. KESİNLİKLE kararlı olman lazım. Spor yaparken arkaya Rocky soundrack açmanı tavsiye edreim gerçekten çok etkili :) ya da önüne şişman bi fotoğrafını as ya da sana bakmayan kızın resmini as. Bu arada her ilk gün 20 mekikten başlayarak 100 mekiğe kadar yükselt günde. 100 yaparken önce 20 - 10 - 10 - 10 - 10 - 10 - 10 - 10 - 10 şeklinde yaparsan her setin arasında 40 sn falan ara vererek hiç zorlamaz ama sakın ilk günün gazıyla 20 mekikten fazla çekme sonra 3 gün iptal olur. Yavaş yavaş.[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya zayıflama yöntemi falan cok sacma,bska yontemi mi var bunun yaa,yemiceksin egzersiz yapıcaksın,bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Giovanni, 30 Kasım 2005 16:46 tarihinde demiş ki: ama sakın ilk günün gazıyla 20 mekikten fazla çekme sonra 3 gün iptal olur. Yavaş yavaş. O eşekliği yaptım ben:D 1-2 aydır yaptığım tek spor çanta taşımaktı, bi anlık gazla 75 mekik çektim(25 düz, 25 sağa dönüp, 25 sola dönüp), direkt olarak iptal oldum yani ilk gün elim karnımda geziyodum:D Kondisyon bisikletide var bayağı çalışıyorum Ama çabuk yoruluyorum yaa hemen şişiyorum spordan kaçmaya çalışıorum(tembelliğin gözü kör olsun:P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sana daha basit taktikler vereyim kilosu yerinde biri olarak; Sofrada yemeği yavaş ye. Al tabağı mesela git otur televizyonun yada bilgisayarın başına. Bi lokma al başka bişiyle oyala kendini, sonra bi lokma daha al bekle. Böylece o süre içinde iştahın gider kendini tok hissedersin. Bide kesinlikle yemeği bir sorumlulukmuş yada sanatmış gibi görme. ( evet sanat, yemek yemek sanattır diyen bi arkadaşım var kendisi biraz kilolu ) yani yemek yemektir gidersin biraz yersin sonra başka işlerle uğraşırsın. Bu zevk değil bir ihtiyaçtır. Şahsen ben yemek saatlerinde meşgul oluyorum, gidip bi tabak yemek yiyorum sonra kalkıyorum işim acele olduğundan. Ama hiçbir öğünüde kaçırmam. Kendin göz kararı yemek miktarına karar verebilirsin zaten. Mideni doldurmaya çalışma. İştahın gittimi kalk masadan. Sonra karnın bi daha acıktığında biraz bekleyip yine aynı şekilde yemek ye. Şu ana kadar böyle yaptım, bırak kilo almayı verdim bile. Öyle işte biraz karışık oldu ama aklımdan geçenleri yazdım direk derleyip toparlamadan.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. [Bu mesaj Muhallebi tarafından 30 Kasım 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sen biraz iradeli ol bi süre sonra zorlamayacak bisiklet (sigara içmiyosan) çünkü "cardio" olayın gelişecek yani kondisyonun artacak.[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1.83 boy 100 kiloyum.. şimdilik sağlıklıyım,kızlar bakıo,karizmayım. öle[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 body çalışır, beslenmeni 1 öğün atlarsan kısa sürede aşırı zayıflayabilirsin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar