Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Photoshopta basit bi site yapmak için çizimleri yapıcaktım line toolla. Yanlışlıkla(hatta bilmeden) line toolu gittim 0.5cm Black Arrow yaptım.Şimdi normal çizgi yerıne ok çiziyor. Tekrar çizgi olayına dönemedim(yada bulamadım). Çizgi yerıne ok çizmeye başladı bu alet ne yapmak lazım yardım edebilecek biri el atsa ii olcak delircem yoksa =) şimdiden teşşekürler diim ben yardımcı olacaklara[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Line Tool'u seçtikten sonra, File Image zart zurt yazan yerin altına bak. Orda bi sürü ikon olcak ve Line Tool orda seçili konumda olcak. Line Tool tuşunun yanındaki tuşun hemen yanında bi tane ok var; ona bas ve açılan yerde Arrowheads kutucuklarının işaretlerini kaldır. Büyük ihtimalle düzelir.[signature][hline]Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aycacls9394 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 önce line toola bas sonra photosopta ortdada ekranda kalınlık ayarladığımız kısımda ayara işareti (çark)olucak orda baş ve son diye iki seçenek var onlara tekrar tıkla ok kafası gidicek daha sonra kalınlığını ayarlayabilirsin line tool un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Ayça 93lü müsün 94lü mü karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2023 bu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar