ravachol Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bana pek enteresan geldi hani deistliğim tutmuşken böyle bi yazı, şiddetle tavsiye ederim eğer biraz ortaokul fiziğiniz ve ingilizceniz varsa. kurandan,einstein'ın genel gorelilik teorisinin ispatı ve gayet mantıklı.. bu olay gerçekten insanları derinden etkileyebilir; tabi ki kimse mutlak doğrunu olduğunu kabul etmiyor ama çok etkileyici bir çalışma.. http://islam.speed-light.info/relativity_quran.htm [Bu mesaj ravachol tarafından 01 Aralık 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk_87 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 inançlı kimselerin cahil denildiği bu toplumda böle bir yazıyı gündeme getirdiğin için teşekkürler.bi okusalar kim bilir daha ne hayran kalınacak yazılar çıkacak kutsal kitabımızdan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 e peki şimdi adam elinde bu yazıyla beraber "işte kuranı ve dinleri uzaylıların getirdiğinin bir ispatı daha" dese kim ne diyebilir. soruyorum sadece.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kuran'da yazılı olan bazı bilgilere, bilimsel açıklama getirilmeye çalışılması yanlıştır kanımca. Yarın öbür gün adamın biri çıkıp da, "Madem meleklerin ışık hızıyla hareket ettiğini bilimle kanıtlayabiliyorsun, buyur Allah'ın varlığını da kanıtla" derse, kötü duruma düşülür çünkü. Dinde kanıt yoktur, teslimiyet vardır. İbadeti yüce kılan da, bu teslimiyetin, herhangi bir kanıt olmaksızın yapılmasıdır.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gevurlar ışık hızını bulduktan sonra bunun kuran'da felan oldugunu söylemek bence çok komik bişe! ilk önce sen söyle sonra bilim ispatlarsa ispat olur. yoksa bilim bulduktan sonra kuran'da varmış demenin bi manası yok! ayrıca benim okudugum kadarıyla kuran'daki evren tasvirlerinin felan bugünün bilimiyle uzaktan yakından alakası yok. bu tür yazıları bilimsel olarak değerlendirmek yanlıştır. burası da bilim&teknik forumu olduguna göre yazının yeri burası değil. ayrıca kişilerin dini görüşlerini belirtip bu tür safsataları asmaları daha çok ikna gibi görünüyor. sonuçta birisi de çıkıp kuran'daki bin tane saçma şeyi buraya yazarsa o da olmaz. en azından ben paticikten bunu anlamıştım. karşıt görüşlerin dile getirilmesinin engellenmesine sebep olacak bir başlık olarak görüyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 @Asteroth; +1[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Those people back then followed the lunar calendar and counted 12 months each year. lol, daha baştan çökmüş, hicri takvime göre 11 ay var..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar