lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yalan!külliyen yalan!yarın çok ciddi bi sınavım var.yarın kurtardım kurtardım kurtaramadım allah kurtarsın artık... ilk sınavım 1!bundanda böle alırsam vah benim halime. girenlerle çıkanlar eşit olmuo bu yüzden benim için.sınav kocaman girio bana sonra sağlığım+sinirlerim+gözyaşlarım(!)+küfürlerim+midemdekiler olark çıkıo.neresi eşit bunun ya!hayatım .ikildi resmen!bu lafı kullandıım için özür dilerim ama şu anda durumumu bundan başka anlatan kelime yok! sen çalış okadar sorsunlar ne kadar saçma soru varsa sonra bide karşına geçip:"dersi dinlesen olcak..." desinler.ya el insaf be!derste el kaldırmaktan kolum ağrıo eve gelince,bu salak dersten geççem die ötekilerin yüzüne bile bakmıom.bu dersi veremezsen ortalama 1 not aşağı gitcek.of be of!olaya son noktayı koyuyorum ve sizdende destek bekliyorum paticikliler: BU DERSE KAFAM GİRSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ders ne[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 almancaaaa almancaaaa almancaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Söz konusu yabancı dil oldumu kasıyor bayağı yaw[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 işbinhabın[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 almanları can düşmanım ilan ediyorum ve onlarla ilgili herşeyide....ahada budur![signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 o işbinhabın a kurban oliim ben sorsalar keşke öle.çatır çatır yapar sokarım o frau nun gözüne![signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya walla benimde almanca oledi aslında ingilizceyim ama bide almanca gordurtturuolar sanki burda çok isteyen war daa ingilizceyi sor yapıos OSS de gelio almancalamı ugrasak bide cıkcıkcık[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benimde en sevdigim dersler dil ile ilgili olanlardir nedense . Cok seviyorum yeni bir dil ögrenmeyi veya degisik kültürleri tanimayi . Pek zorlanmiyorum acikcasi. Övünmek gibi olmasin da Almanca yazililarinda ( ki bunlar edebiyat olur genelde ) almanlari gecmistim kac kere =P. Ne tür bir konudan yazili olacaksiniz ? Eger yardima ihtiyacin varsa, yardimci olabilirim .[signature][hline]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: "Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim" lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 deutsch macht mir böse auch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=150342 genelde girdili çıktılı kouları burdan konuşuyos :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ich haben aber anderlicht![signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: lonly_restless, 30 Kasım 2005 23:02 tarihinde demiş ki: almanları can düşmanım ilan ediyorum ve onlarla ilgili herşeyide....ahada budur! ben de :) :P yaa bi de fransizlari, fransizcam iyi,zar zor ögreniyorum ama cok zor bee !!dil cok güzel estetik vs ama zor ,ne vardi ingilizce gibi kolay olsan be gülüm :) :P ben fransizca ogrenmek icin dil secmedim kiiiiiiiiiiiiiiii :( bi de lise 1lere falan 2 saat haftada,yabanci dil bolumundekilere 4 ![signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej [Bu mesaj ruby tarafından 01 Aralık 2005 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben almanca biliom ama sınavda yapamıom.konuşabilrim çok rahat almanca ama sınavda işte....durum ortada!gitcen biarz sonra işte sınava:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ineklikten, normal insana geçiş evresinin sancıları bunlar sanırım (:[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 benimde ekonomi sınavım var birazdan nete girdim stabilizing grafiklerinde inital price fall un quantity supplied dan nasıl kaynaklanabilceğini çiziyorum ühühüh =// ama almancayı ben de sevmiyorum hep sakındım öğrenmeyi düşünmüyorum =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Girenler>çıkanlar[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 +1 arma :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet sınav yine 1...yine olmadı!artık bendede sinir kalmadı.bizimkiler allahtan anlayışlı insanlarda bişiy demediler.hatta bu kadar üzüldüümü görünce beni yemeğe götürdüler.kafa çektik biraz bizimkilerle.dinlediler beni.biliolar ne kadar çalıştığımı zaten.birazdan gidip yanaklarına kocaman birer öpücük daha kondurucam.bitanelerim onlar benim... yazdıklarınız içinde çooooook ama çoooook teşekkürler.hepsini okudum.saolun....paylaşmak güzeldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Sen en azından konuşabiliyorsun.Ben her sınav öncesi ezberliyorum kitabı giriyorum sınava birgün hoca sözlüye felan kaldırsa direkt kırar sözlü ile notumu...Almancaya kafam girsin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 valla bende alıom almanca bakalım napacz :d[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar