DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://www.soulclipse.com/html/index.html bayailgincime gitti,soncta trance,ve trance festivali=uyusturucu,tr de nası oalcak? yinede bi infected msuhroom gelseydi iyi olurdu bea. ne bilm,öle işte.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 kimsenin ilgisini çekmemiş anlaşılan.Siteye baktım birşey anlamadım şimdi bikaç sorum olucak nedir bu soulclipse dj'in adı falanmı yoksa bi grup 4-5 dj var içlerinde o tarz birşeymi eğer öyleyse kimler var nasıllar güzelmi gidilirmi biraz daha bilgi verirsen sevinirim[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 geliyo infected mushroom.bekleriz antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 run run run to the cities of the futuraaa o zman para ayarlarsam giderim ayarlayamassam ki büyük ihitmal ayarlayamam yatar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 trance = uyusturucu dogmeat = mal yukardaki esitliklerden hangisi yanlistir? allah belanizi versin, gidin tiner cekin sagda solda muzige bulasmayin. koduumun apaçileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 uyusturucu muyusturucu bahane trance şahane(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 trance,psy,goa türü müziklerin icra edildiği festtivallerdeki uyusturucu tüketiminin "başka tür" festivallerinkinden falza olduğu yalanmı? verdiğim linkten forum bölümüne gir,uyusturcu hakkında acılmıs baya bir konu bulabilrsin. yakın tarihten bir örnek:2005 nisanında studiolivedaki infected konserine gittiysende bişiler görmüşsündür heralde o tür,rahat rahat. o festivale giden herkes junkie değil,olmak zorunda değil,belki counlukta değildir,belki(hiç sanmıyorum) ağır konusmayı biliğyorsun,o zman inglizcende vardır yada bilen bilini bulursunda şu makleyide okursun,koalyca. http://answers.google.com/answers/threadview?id=31549 1200 mics-magic mushrooms infected mushroom-lsd 1200 mics-lsd overdose 1200 mics-mescaline 1200 mics-dmt gms+raja jam-lsd gms-ecstasy argümanımın arkasındayım (mal bebe ruhi die bi karagöz hacivat karakteri vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 baba hap atalimcilarla ayni zihniyettesin. dj patlangoç - extacy adli parcanin da hastasisindir umarim. infected mushroom uyelerinin uyusturucu kullanmadigini biliyo muydun peki? 1200 mics'den acid for nothing infected mushroom & gms'den arabian nights on mescaline'i unutmussun bu arada. : ( git patla, kop geber. pls. ps: google'da verdigin soru ve tartisma deli sacmasi. maslak venue (yeni adiyla refresh) civarindaki varoslara git, tamirci ciragi da sana aksam dicey geliyo baba hap atcaz patliycaz karilari bagliycaz der. plur pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bi kere oncelikle,tartısmayı öğretecek değilm sana üzerinde tartısılabilecek bir konuda seden farklı düşündüğüm için "kopup geberiyeyimmi?" googleda verdiğm zımbırtı neden deli saçması?onuda söleseydin ben ortaya fikir sunuyorum,kaynak gösteriyorum,bişiler gösteryiorum,sen bana "kop geber patla"diyorsun böylemi konusulur tartıslır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar