Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soulclipse-trance festivali,türkiyede:)

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

kimsenin ilgisini çekmemiş anlaşılan.Siteye baktım birşey anlamadım şimdi bikaç sorum olucak nedir bu soulclipse dj'in adı falanmı yoksa bi grup 4-5 dj var içlerinde o tarz birşeymi eğer öyleyse kimler var nasıllar güzelmi gidilirmi biraz daha bilgi verirsen sevinirim[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
trance,psy,goa türü müziklerin icra edildiği festtivallerdeki uyusturucu tüketiminin "başka tür" festivallerinkinden falza olduğu yalanmı?
verdiğim linkten forum bölümüne gir,uyusturcu hakkında acılmıs baya bir konu bulabilrsin.
yakın tarihten bir örnek:2005 nisanında studiolivedaki infected konserine gittiysende bişiler görmüşsündür heralde o tür,rahat rahat.

o festivale giden herkes junkie değil,olmak zorunda değil,belki counlukta değildir,belki(hiç sanmıyorum)

ağır konusmayı biliğyorsun,o zman inglizcende vardır yada bilen bilini bulursunda şu makleyide okursun,koalyca.

http://answers.google.com/answers/threadview?id=31549

1200 mics-magic mushrooms
infected mushroom-lsd
1200 mics-lsd overdose
1200 mics-mescaline
1200 mics-dmt
gms+raja jam-lsd
gms-ecstasy

argümanımın arkasındayım

(mal bebe ruhi die bi karagöz hacivat karakteri vardı)
Sosyal ağlarda paylaş

baba hap atalimcilarla ayni zihniyettesin. dj patlangoç - extacy adli parcanin da hastasisindir umarim.

infected mushroom uyelerinin uyusturucu kullanmadigini biliyo muydun peki?

1200 mics'den acid for nothing
infected mushroom & gms'den arabian nights on mescaline'i unutmussun bu arada. : (

git patla, kop geber. pls.

ps: google'da verdigin soru ve tartisma deli sacmasi. maslak venue (yeni adiyla refresh) civarindaki varoslara git, tamirci ciragi da sana aksam dicey geliyo baba hap atcaz patliycaz karilari bagliycaz der. plur pls
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere oncelikle,tartısmayı öğretecek değilm sana
üzerinde tartısılabilecek bir konuda seden farklı düşündüğüm için "kopup geberiyeyimmi?"

googleda verdiğm zımbırtı neden deli saçması?onuda söleseydin

ben ortaya fikir sunuyorum,kaynak gösteriyorum,bişiler gösteryiorum,sen bana "kop geber patla"diyorsun
böylemi konusulur tartıslır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...