Hacter Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 YA arkadaşlar rica ediorum bırakın şu kosp u koxp yi zaten mage im delik deşik oluorum bi durdeseniz çok iyi olcak ya imza felan toplayalım gerekirse:D
FR0ST Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bende olympia da başladım, xig 61 charımı satmıştım Keşke satmasaydım dediğim oluyor ama GM çok güzel çalışıyor Oyundayken /pm Averie yazıp gm e ulaş online ise "xxx" kosp on lard orc, coordinates xxx,xxx adam direk dc oluyor 4-5 dk içinde banlandığını söylüyor, çok çok fazla kişi banlandı kospdan ve hergün en az 20-30 düzenli olarak banlıyor burası güzel Fakat bazen online olmuyor işte o zaman diyelimki lard orc da kospcu görüyosun sana kalmıyor hemen gidip bir harpy çekiyorsun üstüne, bu sefer harpy ye ok atmaya başlıyor ve yatıyor, dts cilerine üstüne DM çekmek de baya iyi oluyor mage isen yanlarına kadar koşup town çekebilirsin, kalktıktan hemen sonra genelde tekrar gidiyorlar biraz zaman geçsin 5-10 dk yine çek üstüne, çok zevkli bir yöntemdir tavsiye ederim.
DarkReIgn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Kullanmayarak ve Kullandirtmayarak ![signature][hline] Server: OlympiA Charname: :DevilMaN: Irk: En YeşilinDen Job: WrrioRum oLm Lvl: 2x cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O Np:100(Miss gibi tertemiz xD ) DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
Korku Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=161345[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 KOSP çulara ÖLÜM!! Lure Lure Lure !!! Go go go!![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
w00t Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 lol Biff costu bannlıyıp duruyor ^^[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/-
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 i love kosp[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bilioz sevdigini solemene gerek yok[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN
Öne çıkan mesajlar