Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan bir kere gerçekten sever

wEll

Öne çıkan mesajlar

soru bir:
gerçekten sevdiğimizi nasıl anlayacağız
soru iki:
gerçekten sevdiğimizden önceki sevdiklerimizi neye göre seviyoruz. madem ona benziyo dedin ya[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

doğru değil. ben iki kere aşık oldum. ikisi de ilk başta bana yüz vermedi sonra nasıl olduysa oldu, 17 Aralık günü ikisi de döndü :). ama ben firsty'ciğimi seçtim. hiç de pişman olmadım, işler umduğum gibi gitmese de...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

insanın yaptığı en büyük 2 hata;
ilk aşkını son aşkı sanması,
yaş alıp başını gidince de,son aşkını ilk aşkı sanması
:D :D :D[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiorum belki insan bi kere sever belki daha cok...
ama bnce kesin olan bisey vardr ki 10 kere sevse bile acaba gercek sevdigim kimdi tarzi sorular sorar kendine...nerden anlican kardesim..bunun bi noktasi yokki..

ha evlendin diyelim hayatinin sonuna kadar yasadin..ama bnce yne gercek sevdigim o muydu diye sorabilrsn..hic belli olmas bu isler..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

yalan o biçok kez sevilebilir aynı anda birden çok kişi de sevilebilir...[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

kim ben mi
edit:ok[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.

[Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 28 Kasım 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her insanın bir ruh ikizi vardır.
Ama bunun kim olduğunu bulamazsın/bilemezsin.
Sadece her sevdiğin kişinin "o"(choosen one) olduğunu sanırsın.

Keşke şuandaki sevdiğim benim "ruh ikizim" olsa ve mutlu bi yaşam sürsek..[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman,
Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman,
Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman,
Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma,
Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoruK, 28 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
yok ben denedim 2 kez olunabiliyo. (: işallah 3. sü de şöle 4-5 ay sonra uygun biri olur (bkz: çay, kahve?)

Koptum ya

ayrıca 1 kere aşık oluyorsun çıkıyorsun ayrılıyorsun sora bidaa ee bune şimdi ? tezinizi yalanlıyorum :P[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 28 Kasım 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
+123465431644132
bi kere sevip saglam sevio be...

bir insan 1 kere seviyor evet. oda harbi anlamda seviyor. digerleri yalan sevgi.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

bence yaş belirleyici değil.

hem ruh ikizliği bence sırf aşk anlamında da değil. benim *ruh ikizimle* herşeyden konuşmam yanında bakımsız gezinebilmem en en gizli anlatmak istemediğim konuları anlatabilmem onun yanında güvensizliğimi gösterebilecek kadar ilişkimizin sağlamlığına güvenmem gerek.

bir de şu 30dan önce evlilik olmaz *teen*li yaşlarda aşk olmaz lşljsşlgj sü çok sıktı yaaa[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum.
25-26 yaşına daha gelmemiş olsam da, ben ruh ikizimi cidden bulduğuma inanıyorum. Bir ömür de öyle sürsün istiyorum. Neden bu yaşlarda karşıma çıkmasını erken gelmesini istemeyesiniz ki? Ondan sıkılmak gibi bi planınız mı var? Aşık adam sıkılır mı yahu[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 28 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
insan bir kere gercekten sever kısmına katılmıyorum ama sevdıgınızı kaybetmeme konusunda katılıyorum :)
[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...