Anakin_Skywalker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Ben Starwars Galaxies almak istiyorum...Siparisimi yaptim konumum dolyisiyla 134$ a mal oluyor~Ama oyunu hemen alir almaz oynayamayacagim...uniwersite sinawindan dolayi...Ancak bir sene sonra baslayabilirim..Onerilerinizi bekliyorum... Saygilarimla(Oyunun parasini daha yatirmadim)[hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bence 1 sene sonra oynayacağın bir oyunu şimdiden ağır şartlarla satın almanın gereği yok. belki de 1 sene sonra oyun türkiye'de de satılıyor olacak ve çok daha uygun bir fiyatla alabileceksin. türkiye'ye gelmese bile avrupa'da satılıyor olacağı kesin. bekle derim...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 once ismini degistir sona da sufi nin dedigi gibi bekle 1 sene sonrasi icin ne bu heyecan. (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 bence hic alma oyun orda duruyorken oynayamamaktan kafayi yersin delirirsein, hem ne o oyle 135 dolar cok para daha ucuza bulabilirsin cok pahali walla o biraz arastirma yap.Öss'den sonra rahat rahat oynarsın ucuza almısh olursun hemde[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 heHeehh .. öss varmış da çalışacakmış da oynamayacakmış ;bak sen .. :) kendi de inanmıyo ki ;alimm de hani belki byramda ;sömestri de falan accık ucundan ,köşesinden bakarım :D ... kızma sakın ,takılıyorum öylesine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakin_Skywalker Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Tesekkurler ben yakinda kafayi yerim:))Neyse beklemekten baska care yok:([hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 135$ neresi oluyor boyle? 80$'a getirdim ben Türkiye isen.. Ilerde oyun ucuzlar zaten mutlaka acele etme..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakin_Skywalker Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben su anda Kirgizistandayim ee Birde Collectors Edition alinca we kargo parsai deyince 134 oluyor yoksa oyun bana toplam 90$ a mal oluyor...[hline]If You Only Knew The Power Of The Dark Side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar